Sayfa 248/1043 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Sn. Delikan,

farklı bir ses olarak sizin de fikirlerinizi alalım o zaman,

şu ana kadarki tarzınızın kime ne faydası olacak sizce!!

ignorance is bliss..

Bazen, ilgilendiğim veya takip ettiğim hisselerin küçük bir kısmını topiklerinde değerlendiriyorum.

Asıl amacım da, balık vermek değil, balık tutmasını öğretmektir.

Bilgi veriyorum çoğunlukla.

Yıllarca akıl teri dökerek edindiğim bilgileri veriyorum.

/* knowledge is treasure */

2. Delikan kardeşim inan bu uslup ve yaklaşımla bu topikte ne farklı bir ses olarak nede iyi niyetli biri olarak sizi göremiyorum. Aklı başında biri olarak hocamıza olan güvenimiz tamdır.öngörülerine güveniyorum.umarım bu forumun huzurunu kaçırmaktan vazgeçersiniz.allah bizleri hakikatı tam anlayan kullarından eylesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    .allah bizleri hakikatı tam anlayan kullarından eylesin.
    Amin bacım.

Ama Allah yazarken büyük harfle başlasak iyiydi.

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sise.karsn.prkab.ihlas takip edeceklerim
    Ozgyo takipden cikardinizmi ?
    Adese takip ediyormysunuz

5. Arkadaşlar bu tartışmalar uzar gider bitmez.Konu özetle şudur her kim olursa olsun hisse önerisi olabilir ( Bankalar, aracı kurumlar,danışmanlar veya Ahmet ,Mehmet ) yapmanız gereken almaya karar verdiğiniz hissenin en azından çeşitli platformlarda yorumlarına,bilançosuna,beklentilerine ve teknik analizine üşenmeden bakıp uygun görürseniz o zaman alın.
    Bu şekilde kimsede vebal altında kalmamış olur.Az bile olsa teknik öğrenin kendinizi geliştirin.
    Burada edineceğiniz bilgi ve tecrübeler sadece bu piyasalarda değil hayatın diğer alanlarında da çok işinize yarayacaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Şu fibo konusuna da açıklık getireyim yukarıda çizili fibo seviyeleri TradingView de Auto fibo retracement tarafından otomatik çizilen seviyelerdir.Aynı hissenin haftalık fibo seviyelerini aşağıdaki gibi çizmiştir.

7.  Alıntı Originally Posted by overstar35 Yazıyı Oku
    Ozgyo takipden cikardinizmi ?
    Adese takip ediyormysunuz
    ozgyo takipten cıkmadı bu ay ciddi marj bekliyorum ve sabrediyorum
    adese 1.20 civarlarından beri takip ediyoruz 1.60günlük destek kale gibi duruyor ytd

8. delikan yine baya yazmış etmiş eleştirmiş önemi yok biz samimi dostane yorumlarımızı yapacağız benim taktiksel olarak tek grafiğim bu finans sektöründe sabır dır SABIR güncel hayatımızın bir parçasıdır her alanda sabır kazandırır. trafikte bankada otobüste örneğin sabretmesseniz kaza olur sabretmesseniz her gün otobüste kavga edersiniz bankada beklemekten sıkılıp öncelikli numara ile gelen müşterilerle kavga edersiniz ..sabır işini öğrenemediğim dönemde bu konuda tartışmışlığım oldu temelimiz sabır tekniğimiz delikan

Sayfa 248/1043 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •