Allah RTALB a yürü degil kos dedi o uçtu. Belki buda böyle oluverir
Allah RTALB a yürü degil kos dedi o uçtu. Belki buda böyle oluverir
Hayırlı geceler Hocam.Kazanmanın sırrı sabır olduğunu yaşayarak tecrübe ediniyoruz. Bir haftaydi MAALT taşıyordum 5.dakika daha sabreseydim tavanı görürdüm. Şükürler olsun gene karla sattık. Kapanışta ASUZU aldım. Bir yorum rica ediyorum. Bugünkü tavanlayan KARTIN haftaya bedelsizleri hareketlendirebilir diye düşünüyorum.
Yorumlayalım hemen.
Yorumun devamı için tıklayınız...3 haziranda düşeni kırmış ve dünle bügün 11,92 gelerek onay almış.Hala yükselen kanal içinde haraketine devam ediyor.gödüğüm kadarıyla 11,83 altı stop yapmak gerekebilir .Eğer haftaya endeks izin verirse buralardan yukarıya dogru haraket edebilir.kanal üst direncide 14,70 gözüküyor.Acemice grafikten anladıklarımı yazdım.
ne biçimsiniz siz yav.
hissenin topiğine kendin yorum yazacaksın, sonra gelip burada hocandan yorum isteyeceksin.
boşver sen yorumu falan, ben sana grafik yüklemeyi öğreteyim.
bir de hocam yazarken büyük harfle başlayıp Allah yazarken küçük harfle başlamanı esefle kınadığımı bilmeni isterim.![]()
DOCO
ENJSA
KARSN
RYGYO
SODA
OYAKC
Bu hisseleri takip ediniz.
Y.T.D.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Acemice grafikten anladığımı yazmışım. Önemli olan grafiğe farklı bakış açısıyla bakan tecrübeli ve öngörülü hocaların fikrini almak yanlış bir yaklaşım olmasa gerek. Allah ismini küçük yazmam bilinçli olmadı bir yazım hatası oldu uyardığınız için teşekkür ediyorum. Borsada teknik olarak yetersiz olduğumu bildiğim için öğrenme çabası içindeyim.Acemice bir yorum diye not ekliyorum.Allah'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun değerli kardeşlerim.
01 Haziran - 05 Haziran Haftası Yabancı İşlemleri
Matriks verileri ile hazırlanan en çok satılan ve alınan ilk 15 senet listesini aşağıda bulabilirsiniz. Bu liste hazırlanırken iki tarih arasındaki net lot değişimi farkının (bölünme etkisiyle) ve son kapanış fiyatı ile çarpılmasıyla hesaplanan değer baz alınmıştır.
Bu hafta görülen 127 milyon TL civarı ekside kalmışlar.
![]()
Bir de olmip bir ay önce ve şu an hangi aracı kurumlarda acaba.. birisi paylaşabilir mi lütfen...
Yer İmleri