Nasıl durum
Nasıl durum
Rumuzunuzun Türkçe olması daha güzel olmuş diğer arkadaşlardan da bu özveriyi bekliyorum açıkcası çünkü biz kendimizi başkasının dilinde tanımlıyoruz bu da özenti oluyor saygılar.
Kardeşim, kendim profesyonel olarak dalgıçlık yapıyorum, yıldız işini geçin/ saroz- koyun lim. da komperasörlü teknem de vardı. 30-40 mt. de taşların üzerine yatıp da deniz şakayıklarıyla oynamalarımda çokdur. denizi derinliği , zıpkınla balık avını, heyecanı severim kendimi de orada , o ortamda huzurlu bulurum. bunu anlatabilecek , benim kişiliğimi anlamlaştıracak KELİME bulamadım.
işte o yüzden derin denizi anlatan deep lara peri -bilinmeyen deniz canlısı ,nikini aldım. 68 i yazmaya gerek yok herhalde.
nasıl birşey olduğunu anlamanız için tanıdığım birisinin video larına baka bilirsiniz youtube de MÜJDAT TURAN yazın seyredin, evet benden iyi zıpkıncıdır. o zodyakla takılır, ben o yüzden çanakkale limanında ki tekneyi de sattım.bu işte portatif olmak lazım.
seyrettiğiniz yerler dahaçok mavna adası- soğanlıdere- eğri boyun ve büyük kemikli hattıdır.
Yer İmleri