Originally Posted by
ysf1
örneğin ben de hisse vardı 1000 lot , 1500 lot daha cuma gün aldım. ptz günü 2500 lot daha alıp maliyeti maliyeti 4.5-4.6 arasına çekmeyi planlıyorum. salı gün ki dipte 5000 lot daha almak için para arayışı içindeyim eğer planım dahilinde devam ederse maliyeti 4 civarı olur. ayrıca maliyetimi kurtarırsa satmak planım da var.
tabandan mal alınmaz ilk kural budur..
ölmüş kedi sıçraması yapana kadar hiç bir şekilde taban taban giden kagida para yatirilmaz..
ilk gün satamadiysan geçmiş olsun , ben hayatım boyunca sadece 1(bir) defa taban yedim (avgyo) ; onu da ölmüş kedi sıçraması yapar diye aldım , galip beni de öptü vakti zamanında..
yapacağın iki şey var ;
birincisi : hiçbir şekilde maliyet düşürmeden ekranı kapatıp para battı diyeceksin ve uzunca süre ekrana bakmayacaksın..
ikincisi : her 30 kademede belli miktarda alacaksın..elindeki parayı parçaya bölüp disiplinli bir şekilde paçal yapacaksın..bunu çok yaptım ben ve kesinlikle zarar yazmadım..
Goodyear kağıdında yaptığım bı uygulamada şuydu : para günlük vadeli hesaptaydi , gelen miktar kadar Goodyear alıp sıfır maliyetli hisse yaratiyordum..
sen de elinde kaç lira varsa atıyorum 20.000 TL.
her gün 1000 TL lik kağıt al 20 günde bı noktaya getirir seni bu strateji..
diğer olasılığı yazmadım , üç demedim..
borsa duygusallık kaldırmaz , bı kaç üfürükçü var 61 soyle 61 böyle diyen , hikaye..
duygusal davranmayın derim ben , sadece size değil herkese..
kolay gele , izliyorum bu topigi..
ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri