Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bende,bende... bu lanet virüs sayesinde bim peynirleriyle tanıştım,mis gibi yerel peynir satan dükkanlar yürüyüş mesafesinde ancak dükkan 5 m2,4 personel var,ortalama 20 kişi sıra var,korona olmasanız nefes darlığından gidersiniz,fırından ekmek almamak için bim poşetli ekmeklerin geldiği günü öğrendim ,1 haftalık alıp,evde temiz poşetlere koyup buzdolabına koyuyorum sonra 1 hafta ihtiyaç oldukça tüketiyoruz,mis gibi fırın kepek ekmeğini özledim ama malum virüs...
    Tıpkısının aynısı .
    Ben ilk vaka gelmeden önce peynircime fazladan 2-3 kilo peynir vakumlatmıştım. Arada onları açıp özlem giderdim.
    Hayatım bir ezine, bir tulum ve birde eski kaşardan ibaret.
    Yalnız poşetli ekmeklerde arada yırtık oluyor.

https://m.youtube.com/watch?v=Y0iyPXGetEQ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tıpkısının aynısı .
    Ben ilk vaka gelmeden önce peynircime fazladan 2-3 kilo peynir vakumlatmıştım. Arada onları açıp özlem giderdim.
    Hayatım bir ezine, bir tulum ve birde eski kaşardan ibaret.
    Yalnız poşetli ekmeklerde arada yırtık oluyor.

https://m.youtube.com/watch?v=Y0iyPXGetEQ

Sayın Egeli,şaka gibi ama aynı şeyleri yapmışız.. bende bir kaç kilo yumuşak yağlı peynir vakumlatmıştım,onlar tükendi en sonunda,geçen sabah erketeye yattım dükkanı açar açmaz sipariş verip başka yere gittim sadece karttan çektirip malları,pardon peynirleri aldım...
    Son düzenleme : watcher46; 06-06-2020 saat: 22:07.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Egeli,şaka gibi ama aynı şeyleri yapmışız.. bende bir kaç kilo yumuşak yağlı peynir vakumlatmıştım,geçen sabah erketeye yattım dükkanı açar açmaz sipariş verip başka yere gittim sadece karttan çektirip malları,pardon peynirleri aldım...
    Bende akşam kalabalık olmaz diye fırına gittim 8 gibi ekmek kalmamıştı simit alıp çıkmak zorunda kaldım

Vefa destek Whatsapp hattı var mı bir mesaj atardık

Yolda yürürken de sandaletin altı çıktı güç bela eve geldim .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende akşam kalabalık olmaz diye fırına gittim 8 gibi ekmek kalmamıştı simit alıp çıkmak zorunda kaldım

Vefa destek Whatsapp hattı var mı bir mesaj atardık

Yolda yürürken de sandaletin altı çıktı güç bela eve geldim .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Pasta yiyin, fransız bir dost demişti

O egeli ben değilim

Sayın Egeli,şaka gibi ama aynı şeyleri yapmışız.. bende bir kaç kilo yumuşak yağlı peynir vakumlatmıştım,geçen sabah erketeye yattım dükkanı açar açmaz sipariş verip başka yere gittim sadece karttan çektirip malları,pardon peynirleri aldım...
    Aklın yolu bir. Bazen abartıyorum. Çevremdekiler olacaksa olacak diyor ama savaşmadan teslim olmak istemiyorum. Elimden geleni yapacam. Ancak son sürü bağışıklığı denemesini nasıl atlatacağız bilemiyorum.

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aklın yolu bir. Bazen abartıyorum. Çevremdekiler olacaksa olacak diyor ama savaşmadan teslim olmak istemiyorum. Elimden geleni yapacam. Ancak son sürü bağışıklığı denemesini nasıl atlatacağız bilemiyorum.

Çok sevdiğim bir kardeşim var büfe sahibi,fast-food türü şeyler yapıyor,o sokaktaki salgın kurallarına uyan tek kişi,ama insanlarda;tanıdığımız kişilerden bize hastalık bulaşmaz düşüncesi bu çocuğu ve beni çok zorluyor,biz maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak konuşurken,ayrıca kapısına bant çekili,biri paldır,küldür o ufacık dükkana dalıyor;bana bi tost yapsana...

Küçük yer,müşteriyi kaçırmamak adına şaka yollu uyarılar yapsa da geçen gün 3 kişinin arasına oturan bir müşteri öyle bir hapşırmış ki,büfeci,yardım eden annesi ve mal getiren eleman ıslanmış,tedarikçi;birader bu zamanda başkasının üzerine hapşırmak küfürden beter dikkat etsene demiş....yapacak bir şey yok,elimizden gelen önlemi alıp yaşamaya devam edeceğiz...

Çok sevdiğim bir kardeşim var büfe sahibi,fast-food türü şeyler yapıyor,o sokaktaki salgın kurallarına uyan tek kişi,ama insanlarda;tanıdığımız kişilerden bize hastalık bulaşmaz düşüncesi bu çocuğu ve beni çok zorluyor,biz maskeli ve sosyal mesafeyi koruyarak konuşurken,ayrıca kapısına bant çekili,biri paldır,küldür dükkana dalıyor;bana bi tost yapsana...

Küçük yer,müşteriyi kaçırmamak adına şaka yollu uyarılar yapsa da geçen gün 3 kişinin arasına oturan bir müşteri öyle bir hapşırmış ki,büfeci,yardım eden annesi ve mal getiren eleman ıslanmış,tedarikçi;birader bu zamanda başkasının üzerine hapşırmak küfürden beter dikkat etsene demiş....yapacak bir şey yok,elimizden gelen önlemi alıp yaşamaya devam edeceğiz...
    Bizim arkadaşta berberini anlattı.
    Berbere isim listesi tutuyon mu demiş. Adam müşteriye soruyorum. Beni tanımıyon mu abi cevabını alıyorum demiş.

Ben şu anda çevremdekilere ısrarla suratıma bakmasalarda onları dinleyebileceğimi anlatmaya çalışıyorum. İlla göz teması mı gerekiyor.

Birde şu ateş ölçme işi sosyal mesafeyi öldürüyor. Termal kameraya geçmeleri gerekiyor.

O egeli ben değilim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •