Bear_Bull
@BearBull26
Opsiyon dediğin şey = Alım yapıp prim ödüyorsan Varantın aynısı, ama satış yapıyorsan İhraçcı sen oluyorsun primi sen alıyorsun ZARAR SONSUZ, Kar ise aldığın primle sınırlı. Teminat tutarı yüksek. Future ile aynı.
Benim yaptığım şey işte bu. genelde size karşı değil Hep PİYASA YAPICI pala Ya karşı işlem açıyorum.
nasıl iş = yürek yemişim de mi?Palaya karşı tek başıma
![]()
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Moody's Investors Service, Türkiye'nin B1/negatif olan kredi notunun, büyük, çeşitlendirilmiş ekonomi ve ılımlı kamu borçluluğu seviyesi ile yüksek dış kırılganlıklar, kurumsal güçte ve politika etkinliğinde devam eden aşınma arasında dengeyi yansıttığını bildirdi
Moody's: Türkiye'nin cari dış zorlukların üstesinden gelmek için bir çok seçeneği var
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Viop kumar ise Varant gözü kapalı poker oynamak demektir. Hayatım boyunca alabileceğim en büyük risk viop. Varant, forex ve her türlü kaldıraçlı işlemleri %100 kazanacağımı bilsem bile kaçarım.
Arkadaşımın 40 kuruştan 7 kuruşa düşen varantı aldığını iki gün sonra varantın alışının 0 kuruşa satışının 1 kuruşa düştüğünü gördüm. Varantta ne hacim ne de piyasa var, kim satışa çıkarıyorsa fiyat o ne isterse o.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
abd de polisler yarın hakim karşısına çıkıyorlarmış.
he,he
ulusal muhafızlar dans ediyor.
ingilterede devasa gösteriler varmış 2 gündür.
Yatırım tavsiyesi değildir.
vartant görünce konuya hemen atladımevet sizin beklentiniz 135 bin gerçekleşmiş olsa bile varantta fazla bir numara olmaz. onuda hani ara ara hisseler yukarı aşağı hareket ettiğin kağıtları eritip vade sonu ya ucu ucuna denk getiriyorlar yada parayı sıfırlıyorlar.. ancak günlük al sat yaparak birşeyler yapılabilir oda tabii herkesin becerebileceği bir olay değil.. sonuç olarak karj marjına falan bakıpta gaza gelinmemeli.. aynı panayırlardaki üç kağıtcılar gibi birşeyler
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri