Hâlâ SA ların amacını anlayamadınızmı? Şirket satın alınıyor kords büyüyor ama alınan şirketlerden bilançoya bişi yansımıyor. Neden yansımadıgını sevgili JONATHAN arka sayfalarda babanneye anlatır gibi anlatmış. Bence azbile anlatmış. Satın alınan şirketlerin kârı ordan oraya ordan temettüye sonra kordsa falan filan... para nerde para. Daha 2017 de satın aldığı şirketin kârı bile tabelaya yansımadı. Yok abd de kompozit boing gövde yok bilmem ne şirketinin bilmem ne kadarını satın aldı falan filan... yaw benim cebime bişi girmedikten sonra napiyim senin yapcan yatırımı. Ilerde bu şirketlerden belliki tavşanın suyunun suyunun suyu karlar belki gelir. Ama güler teyze onunda bi yolunu bulup onuda yedirirmi belli olmaz. Yanindaki danışman ve müşavirleri onunda yolunu bulur. Bana SA ları kimse anlatmasın. Benim bilgim bana yeter. Sasa da yünsa da yıllardır yapılanları benim gibi belki bikaç kişi bilir. Holdingi bile 8 sene önceki fiyatlarda sürünüyor. Allahtan sasa ve yunsa 'yı sattilarda hisseler sınıf değiştirdi. Inşallah ilerde kordsayıda satarlarda hisseler hakettiği yerlere ulaşır.