Kardeşim hakikaten 2015den beri zor bir durum.Biliyorum bir şey olmayacak ama finansal bilgiler bölümüne mail attım.aslinda herkes atsa en azından baskı hissederler.tabiki yasal hakkı Var.ama ben yinede şeffaflığa ve kurumsalliga davet eden mail attım.inanin kardayım. Derdim bu insanları iletişim cağında sıkıştırmak gerek.bakin orda zengin olanda mağdur olanda çok ama güler ve rtalb de yatırımcılar bir araya gelip neler yaptırdılar.tabi olan oldu ama bakin en azından 2 gündür tavan .ve belki satmak ısteyene fırsat oldu.Bu insanları mail yağmuruna tutacaksın illaki etkisi olur.yoksa burdan yazmakla hiç bir şey düzelmez kendi kendimizi eskitiriz
Devre kesicinin tam 30 dakika kala getirilmesi ve bilerek günü kapatması, yarınki tavan rakamının grafikteki yeri hep planlı..
Allah cezasını versin kar solo bilançodan bile daha düşük geldi, ulan şerro adam sen nasıl bir pisliksin be.
20 milyon kar gelmiş, nasıl çalmışssa artık yazıklar olsun.
Evet bilanço geldi.bunlarin yatacak yeri var mı ki
Kötüyü fiyatladik mi desek bilemedim
Bilanço öncesi operasyonu çekip son malları da milletin eline verdikleri belli oldu, malı dağıtıp akşamına rezil bilançoyu açıkladılar. Bu adamları toprak kabul etmez arkadaşlar.
Şirket yönetimi dürüst ise o karı temettü olarak dağıtmasına hiç gerek yok.Temettü fiyattan düşüyor zaten. Üstüne de devlet için stopaj kesintisi yapılıyor mecburi..
Bunun yerine elde edilen kar bünyede tutulup özsermaye güçlendirilebilir yeni yatırımlar için değerlendirilebilir veyahut mevcut borçluluk oranını azaltmak için dış kaynak yerine kullanılabilir.
Yer İmleri