Erdoğan : Yeni açılan hastanelerin yollarını bizim zamanımızda yapılan anlaşma gereği ibb yapacaktı , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptırılınca bizim paramız yok yapamayız dediler bu yolları hemen biz yaptık
Erdoğan : Yeni açılan hastanelerin yollarını bizim zamanımızda yapılan anlaşma gereği ibb yapacaktı , fakat belediye maalesef malum zihniyete kaptırılınca bizim paramız yok yapamayız dediler bu yolları hemen biz yaptık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Diyarbakır'da koronavirüs tedbirleri kapsamında çarşamba gününden itibaren maskesiz dolaşmak yasaklanıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Vay anasini sayin seyirciler[emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ben el arabasi alacam bi tane... bana uygun paket var mi ??SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
El arabası ile yola gidilmez
Ballandıra ballandıra anlatıyorlar, sanki geri ödemesi yokSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan:"(Yunanistan'ın Ayasofya açıklaması) Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?"
Erdoğan: "Yunanistan kurusıkı atıyor. Türkiye'ye bu tür laf atılır mı? Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir."
Fas kıyılarında Ispanyanın nasılsa taşlık yaşam olmayan bir adası kalmış, Fas oldu bitti yapayım dedi Ispanya 2 savaş gemisi gönderdi Fas arazi!
Devlet olmanın, gereği budur!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri