Sayfa 915/1003 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bugün vadelide hareketli geçmesini beklediğim hisse fekgyo çok aksiyon olabilir...

umarım faydalandınız...

benim günüm bitti yarın sabah görüşürüz...

2. İnanılır gibi değil borsa yeşil

Kırmızı olması gerekiyor ama 💓💓💓🐻

Neden düşmedi

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    EKGYO yu rekor seviyede düşük konut faizleri ile birlikte iyileşen görünüm nedeniyle en çok önerilenler listemize ekliyoruz. Düşük faiz ortamının i) konut yatırımlarını cazip hale getirmesi ve ii) borçlu bir bilançoya sahip olan Şirket in faiz maliyetlerini aşağıya çekmesi açısından Emlak Konut GYO için oldukça destekleyici olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre önce başlatılan kampanyalar satış performansını desteklerken Şirket in nakit yaratımını da arttıracaktır. Hisse Net aktif değerine göre %68 iskonto ile işlem görmekte. Bu oran 5 yıllık ortalama iskontosu %41 in üzerindedir
    milleti düşük kredi adı altında ( pahalı ev ) borçlandırıp o parayı onların adına borsada kullanacaklar daha sonra üretim olmayan ülkede ödeme zorluğu yaşayanlardan evleri geri alınacak.

muhteşem bir kampanya

hayallerini erteleme öbür tarafa daha çabuk git milletim ama çulsuz

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    milleti düşük kredi adı altında ( pahalı ev ) borçlandırıp o parayı onların adına borsada kullanacaklar daha sonra üretim olmayan ülkede ödeme zorluğu yaşayanlardan evleri geri alınacak.

muhteşem bir kampanya

hayallerini erteleme öbür tarafa daha çabuk git milletim ama çulsuz
    emir altında tutmak istiyorsan birini borçlandıracaksın. borçlu olan istikrar bozulmasın ister.
    bu verilen kredilerin sadece ev sahibi olsunlar amacı gütmediğini bilmek gerekir.

5. Hahahahha kırmızı 💓💓💓

Spot açılır açılmaz pençe

Vurun gelsin yavrum 🐻🐻🐻

6. Efendiler bugun fed balonunu patlatacagiz

7. İnanılır gibi değil

Neden daha en düşük rakam tazelenmedi

Tazelenmesi gerekiyor du amma

8. Evet tazelendi en düşük rakam ve beni memnun etti 💓💓💓🐻

Sayfa 915/1003 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları