Sayfa 978/1003 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Fed ve ABD duruvereyim mi

Demediği kaldı onu derse anca gaza gelir piyasa

Bu ne la daha ne haber gelecek

Fed med yedü düvel biliyor bence bundan yükseliyor sa yükselsin

Şuan tüm oyun planım Sat / Al

Her yeşil satış fırsatı benim için

Ytd

2. Bigşort abi bugün makinaya jeton atma sırası kimdeydi abi, sende mi bende mi yoksa secbul da mı
    Hamdım Piştim Yandım

3. 1 ayda aldığımızı 1 günde emlak konutta verdik. Sağlık olsun. Borsaya olan yeni yatırımcı ilgisine bi hikaye lazım. Bedelsiz furyası yakında başlayabilir. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bigşort abi bugün makinaya jeton atma sırası kimdeydi abi, sende mi bende mi yoksa secbul da mı
    Ben sabah 3 tane attım 2 sini alttan kapadım
    Sonra yükseldi o 2 jetonu tekrar yukardan vurdum bugün hakkım doldu 3 atış yaptım çünkü günlük limit bu anca düşerse tekrar oyuna giririm

5.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    20 yıldan fazladır borsadayım Allah için bir defa tüyo alamadım....
    Senin gözler bakıyor ama boş bakıyor hocam tüyo nun kralını verdik daha da tüyo alamadım diyorsun !!!

6. Ne oyunlar yapıyon pala 110.300 direnç ayağına silkele babam silkele çuval çuval shortçu topla yeter daa çok ucuz kaldık bak abin nereye gitti şu an 114000 olmamız lazımdı eninde sonunda arayı kapatacaksın bir hesabın var deyip izlerini takip ediyoruz hadiii ver coşkuyu

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    1 ayda aldığımızı 1 günde emlak konutta verdik. Sağlık olsun. Borsaya olan yeni yatırımcı ilgisine bi hikaye lazım. Bedelsiz furyası yakında başlayabilir. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    geçmiş olsun üstad

bende aynı durumdayım 1,5 aydır kazandığımızı eğer kapatırsam el ele baş başa inat edip bekliyoruz vade uzun lakin her gün tavan tavan yapar ise durum sakat gerçi diğer vade de ters işlem var ama sonuçta ortada.

tekrar geçmiş olsun

8. Shortların bu piyasada uğradığı taciz, yılbaşında taksimde turist kadınlarınkinden bile fazladır. Nerden baksan kepazelik

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 978/1003 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •