Sayfa 333/579 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by Halk-PETROL Yazıyı Oku
    Hava sıcak gideyiim soğuk su satayım asfaltta
    hissenet tarihinde ilk kez vob24 topiği 23 sayfa önce acıldı. adamlar yeni topiğin uğur getireceğini düşünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    abi erkek metabolizması köpek yaşı gibi 14 yıl geriden gelir. bizde köpek kemiği var, ama bayanlarda kemik erimesi ve kas erimesi daha hızlı olur, yani babanın içi aynıdır, dışında beyazlıklar oluşur onları boyadığında yaş -14 çalışmaya başlar, yani bir 14 yıl kazanmış olur.
    Bizim burda yaslanan erkeklere kopeklesmissin derler neden derler acaba, sizin benzetme de ona benziyor bir baglanti var galiba?

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bizim burda yaslanan erkeklere kopeklesmissin derler neden derler acaba, sizin benzetme de ona benziyor bir baglanti var galiba?
    yok onların 1 yılı insan için 7 yıl falandı, 14 mizansen olsun diye yazdım. 14 köpek yaşı ortalama bir insan ömrüne eşit.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    yok onların 1 yılı insan için 7 yıl falandı, 14 mizansen olsun diye yazdım. 14 köpek yaşı ortalama bir insan ömrüne eşit.
    Çocukken bizim bir akrabanin sabikali bir kurt kopegi vardi abartisiz soyluyorum belki 25 yil yasadi, insan yasina vurursak 175 yil yasamis oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Çocukken bizim bir akrabanin sabikali bir kurt kopegi vardi abartisiz soyluyorum belki 25 yil yasadi, insan yasina vurursak 175 yil yasamis oluyor.
    iyi bakmışlar, gerçi bakım yanında sevgide gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bankacılar, başta SECBUL, bu bilgileri almak için aracı kurum çalışanlarına para ödemesi lazım. Emeğine sağlık.
    cafe alahilisine beleş abi

dün gelen satışın saatlikte sebebi olan grafik.bunu da paylaşmış olayım.
    saatlikte negatif uyumsuzluk olmuştu.
    ve bunu aşağı yönde fiyatladı.satışlar 100 saatlik ağırlıklı ortalamada destek buldu.
    ortalama üstünde güçlü görünüm bu sebeple devam ediyor.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...fc7a3fefce.png

7. endeks için 110350 üstü rakam lazımdı geldi, şimdi kapanış lazım.

8. 5.55 kırılacak mı?

Sayfa 333/579 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •