-
Sayın YAŞAR BİLİR,
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 01.04.2020 tarihinde yapmış olduğunuz 2001086456 sayılı başvurunuz 16.04.2020 tarihinde SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
Sayın YAŞAR BİLİR
İlgi:05.04.2020 Tarihli Başvurunuz
Hissedarı olduğunuz ortaklığın/şirketin paylarının değeri Borsa’da arz ve talep koşullarına göre belirlenmektedir. Şirkete ait hisse fiyatının toplam hisse sayısıyla çarpımı şirketin piyasa değerini ifade eder ve bu değer şirketin ödenmiş/kayıtlı sermayesinden bağımsızdır.
Güncel sermaye piyasası mevzuatı uyarınca halka açık ortaklıkların kar payı dağıtma zorunlulukları bulunmamakla birlikte, ortaklıklar, karlarını genel kurulları tarafından belirlenecek kar dağıtım politikaları çerçevesinde ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak genel kurul kararıyla dağıtmaktadırlar. Bu bağlamda, karın dağıtılıp dağıtılmayacağı hususundaki yetki genel kurula ait olup, yönetim kurulunun kar payı dağıtımına ilişkin teklifinin genel kurul açısından herhangi bir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.
Ayrıca, pay sahibi olmanızdan ileri gelen haklarınızın genel kurul toplantılarına katılım sağlamak suretiyle kullanılması mümkün bulunmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
-
Sayın abilerim bende bir çok kez cimer e yazdım fakat gelen cevap üstteki gibi. Yorumlara pek katılamiyorum. Sayfayı hergun heran takip ediyorum fakat interneti pek kullanamadigim için yorum yazamiyorum. hisselerimiz hakettiği yerlere gelecektir. Fabrika ilk kurulduğu günden beri 82 lot hissemiz mevcut olup hakettiği yerlere gelmeden hiçbiri satılık değildir. Er ya da geç hakettiği yerlere gelecektir. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yazdıklarım şahsi fikrim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi vs. Degildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri