Sayfa 279/643 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. tuborg'un ciro yerinde saymış 3 aylıkta...efes türkiye'de atakta şu an, tekel bayim öyle söylüyor.türkiye artık önemli olmasada..dua edelim sıcak bi yaz olsun ve petrol fiyatları 50 doları geçsin

3.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Şirketin hiçbir derdi yok, son 10 yılda muazzam bir büyüme gerçekleştirdi. AB Inbev ile operasyonlarını birleştirerek de olsa artık Ukrayna ve Rusya bira pazarında lider oldu. (50/50 ortaklık dahi olsa)

Coca Cola büyüdü ve Pakistan pazarında daha katedeceği çok yol var.

Anadolu Etap'da müthiş yatırım yapıldı. Tek sıkıntı Andaolu Etap'ın tam konsolide edilmiyor olması. İstersen bu konu ile ilgili yatırımcı ilişikileri bölümüne email gönder.

Operasyonların büyüklüğü ve karlılık ile kıyaslayınca çok düşük bir borçluluk var şirkette.

Bu yılın en kötü etkisi temettü dağıtımının devlet baba tarafından kısıtlanması oldu. Akabinde de Invesco'nun yaklaşık 39 milyon lot satışı başladı ki fiyatı baskılayan tek sebep buydu. Yoksa temettü bu yıl dağıtılmaz gelecek yıl dağıtılır sonuçta şirketin kasasında duruyor o para.
    2001 de bu hisse 2.5 dolarmis yıl olmuş 2020 18 dolara gitsede sonra 2.5 dolara düşmüş neden aldım temettü vermeyince iyi basmışlar aşağı fırsat dedim aldım ab inbev de durum aynı son 5 yılda yüzde 34 küçülmüş bence sıkıntı da orda sanki

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    tuborg'un ciro yerinde saymış 3 aylıkta...efes türkiye'de atakta şu an, tekel bayim öyle söylüyor.türkiye artık önemli olmasada..dua edelim sıcak bi yaz olsun ve petrol fiyatları 50 doları geçsin
    dua edelim de millet bira içsin. hatta bira tüketimi artarsa şükür namazı da kılarız. bu arada fitre ve zekatlarınızı da bana gönderebilirsiniz, itina ile bira içer, pavyonda dansöz oynatırım yardımlarınızla.

5.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    dua edelim de millet bira içsin. hatta bira tüketimi artarsa şükür namazı da kılarız. bu arada fitre ve zekatlarınızı da bana gönderebilirsiniz, itina ile bira içer, pavyonda dansöz oynatırım yardımlarınızla.
    Yorumlarına bakıyorum hep ciddiyetsiz şeyler.Hiç bilgi paylaşımı yok.Para gönderin dansöz oynatayım yada dua edein herkes bira içsin gibi boş beleş şeyler.

6.  Alıntı Originally Posted by cemzano77 Yazıyı Oku
    Yorumlarına bakıyorum hep ciddiyetsiz şeyler.Hiç bilgi paylaşımı yok.Para gönderin dansöz oynatayım yada dua edein herkes bira içsin gibi boş beleş şeyler.
    öyleyse yorumlara bakacağına git 2 tane faaliyet raporu oku. hayatında 2 sayfa faaliyet raporu okumamış adamlar bizim muhabbetimizi yargılıyor te allam.

burada ciddi konuştuğumuz şeylerin zekatını sana versem ihya olursun.

7.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Valla candy haklı bira gurubu cironun yüzde 5 kadar bişi heralde adına bakan bu sirketi sadece bira üretip sattığını düşünüyor ))))

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by cemzano77 Yazıyı Oku
    forum sayfalarinin sonuna bakarak yorum yapan ciddiyetsiz bir paylasim.

biraz geriye giderseniz gerek candyshop, gerek emektar gerek benim nerdeyse sirketin icini disina cikaran detayli yorumlarina ulasabilirsiniz. bu forum kadar detayli bilgi paylasimini baska yerde bulamazsiniz !

biraz zahmete katlanacaksiniz ama !!????

Sayfa 279/643 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •