8 lotum var su an inanilir gibi degil.
7 tanesini 130 bine yazdim. Kalan bir tanesi 131.500 kar al hedefimde.
Iyi aksamlar herkese.
8 lotum var su an inanilir gibi degil.
7 tanesini 130 bine yazdim. Kalan bir tanesi 131.500 kar al hedefimde.
Iyi aksamlar herkese.
iyi ki, açığa satış var,bankalara v.s.
yoksa robotlar dümdüz ederdi bugün...
Spk başkanı bir suredir uyariyor twiter telegram cakallarina kanip cop hisselere yuklu girmeyin diye mesaj veriyor
Bende baskana diyorum ki
Bunlar anlamaz ac aciga satisi biz anlatalim![]()
Ya palanın taktiğini açık edeyim sana. Pala böyle mal tuttuğu zaman bir yukarı bir aşağı 1000-2000 puan gider gelir, sende cazibesine dayanamaz long açarsın birgün alttan. O günde sepeti doldurduğu bir vakit, gümmmmm. dipsiz kuyu sonrası... Bşr de makas oyunu var, onu zaten yeni yaptı öğrenmişinizdir...
Açığa satış, up tick vs böyle zamanlarda var yok farketmez... İnsanlar ya sonra satamazsam diyerek mal sattıkları aktif fiyatı nimetten bilir ve fiyata bakmadan satarlar. Açığa satış olsun olmasın sonuç değişmeyecektir.
Yabancı yatırımcı Para bolluğu varken fiyat felan bakmadan verdi geçti
Harun kahraman geçenler de yerli ve milli borsa oluruz diyordu
Şimdi sorarım size verilen krediler bitince evler yatlar katlar parası komple borsaya gömün ce birde bu sıra açığa satış açıldı varsayalım
Sana satan yabancı gelen parayı koyar teminat verir faizini iflağını keser aynı oranda bu para bulursan sorun yok ben böyle bakıyorum olaya
Bu kadar olumsuzluğun altındaki sebep bist 100 için çok yükselmiş olmasımı , diğerleri gibi eski seviyeyi bile test etmemiştik halbuki..
230 milyar dolarlık varlık fonu tüm dünyada hisse alımlarına hazırlanıyor.Dünyanın en büyükleri arasında yer alan Abu Dhabi varlık fonu,tüm dünyada hisse senedi alımları için hazırlık yaptığını belirtti. Kaynak - Bloomberght
Yer İmleri