Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Ya palanın taktiğini açık edeyim sana. Pala böyle mal tuttuğu zaman bir yukarı bir aşağı 1000-2000 puan gider gelir, sende cazibesine dayanamaz long açarsın birgün alttan. O günde sepeti doldurduğu bir vakit, gümmmmm. dipsiz kuyu sonrası... Bşr de makas oyunu var, onu zaten yeni yaptı öğrenmişinizdir...
    biliyorum tıpkısının aynısnı 152.000 de yaptı dow çökerken kuyruğu dik geziyordu şubatta pala şerrosu. Sonra tutmanın bedeli tarihi zarar yazdı. Yalnız anadolu çocuğu yermi bu hareketleri eninde sonunda salacağı belliydi. Şimdide aynı numero asla düşmez olgusu yarattı. O shortları alamazsın böbreğini alıcam.

2. yarın s&p yeşil kapatırsa short falan açmam bir süre kesinlikle. ama kırmızı kapatırsa bence büyük bir düşüş olacak 2500'e ilk etapta.

sünger bob çok fazla su çekti şişti sanırım son günlerde.. cartoon dünyasının şaşkın karakteri..hahhaaaa.. evet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. O değilde Laguna epeydir banka banka diyerek(özellikle bugün) banka mı pazarladı şimdi, ben anlamadım tam. Anlayam beri gelsin?

GARAN....8.19...endeks vadeli 106.625....16/3
    GARAN....8.18....vadeli...........115.175....21/4..kapanış
    GARAN....8.16...vadeli.............126.400.bugün kapanış..

bu endeksin düşmemesi...bankalar UCUZ..

6. Tesla nın investing deki türkçe sayfasına girin yorumları açın bizim ülkeye acilen kumarhane açılmalı, en azından adam iki içki içer çerez yer de kaptırdığı paraya üzüntüsü azalıtir

7. Piyasa budur gercek budur olmasi gereken bu
    Bu piyasa tat veriyor
    Ekonomin aciksin uretime kar a basla salgin bitsin cik uzaya
    Tasima su sisir sisir nereye kadar
    Adamin ekonomisi felc siyaseten kaos da borsasi tarihi rekor da her gun
    Bu arada dxy de dönmeye basladi gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ya arkadaslar bana bir suru lot almis deliricem
    Surekli ayni islemleri yapa yapa. Comezligime geldi neyse tutayim bakayim ciktikca kapatirim.

Tesekkur ederim yardimlariniz icin.
    128,500 satışta işlem görmemiş gece seansında serbest fiyatla nasıl aldınız?

Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •