Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Rahmetli ustam derdiki

Oğul bu abd yi -3 gördünmü sat çık short devam dolar Euro Long devam iyi akşamlar
    Rahmetli ustam işi biliyormuş -3 olan Dow -6 geçti

2. Daha alacağız don var

Bellediğim isimleri tek tek sesleneceğim zamanı gelince anladı onlar

3. Bugün başıma gelene bak hisse aldım yunsa tavan çekti baktım 8600 kar var sasa ile karel alıyım dedim düşerse stop olurum sonuç 200 lira zarardayim [emoji3][emoji3][emoji3] yarın yandım keten helva yunsa bari zararı kurtarsa iyi idi yarına satış fırsatı vereceğini düşünmüyorum allahtan yüzde 5 devre kesme ile yüzde 10 limit var [emoji3][emoji3]

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Alper -7000 bin mi diyon

Keyfinin yerine gelmesi için 😀🙃
    He walla direk 113000 açsa da beni uğraştırmasa daha güzel olur.

Benim de şu tarz bi öngörüm vaaa gardaşlaaa
    Şimdi amerikan pala sı duyum aldiysa
    Abd de bitip tükenmez sokak olaylarına bay basgan (Ayhan degil)
    ○rdu yu salacaksa
    Ondan kelli
    Satışa gelmiş olamaaa mı?
    Mesela yani
    Yatırım tavsiyesi değil

6. Dow 24700- 22700 düşüşündede short coşkusu vardı ikili dipler havada uçuşuyordu sonuç babalar verdi coşkuyu sür babam sür ıslatıp ıslatıp öptüler verdikleri bilyeleri fazlasıyla geri aldılar balon çok şişti dediler herkes kaçıştı balon patladı hadi herkes baksın işine nerde kalmıştık diyecekler birilerinin totolarında donu kalmayacak birileri ferrari ile gezerken don sallayacak.

7. Short olmasamda gerçekler mutlu ediyor. Bütün borsalar hakettiği yere magmaya... inatlaşma bitti shortlar infilak etti. Ve düşüş başladı.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı Para bolluğu varken fiyat felan bakmadan verdi geçti

Harun kahraman geçenler de yerli ve milli borsa oluruz diyordu

Şimdi sorarım size verilen krediler bitince evler yatlar katlar parası komple borsaya gömün ce birde bu sıra açığa satış açıldı varsayalım

Sana satan yabancı gelen parayı koyar teminat verir faizini iflağını keser aynı oranda bu para bulursan sorun yok ben böyle bakıyorum olaya
    Siz zannediyorsunuz ki yabancı her zaman kazanıyor. Kar ediyor.

Öyle kolay değil alırız anahtarını. Yabancı gelip burada caka atacak geçti o devirler. 3-5 milyar olar getirecek alacak borsayı, sonra doları düşürecek %20 borsadan %20 dolardan kazanacak, %40 her yıl alıp gidecek yok artık o işler bize bu tür yabancı lazım değil..

Ben her yıl %100 kazanıyorum. Hepsi yabancının inşallah.

Bir grafik paylaştım. Dedim hedefim gerçekleşti bitti o iş dedim. O zamandan beri 1 hafta 127,7-129,7 arasında 3 gün oyaladı. Şimdi biz 125 lerdeyiz. Düşşün bakalım yeri/zamanı geldiğinde yine long oluruz.

Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •