Sayfa 87/1001 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    py GARANTİDEN
    55 lot 134 put
    16 lot132 put
    10 lot 130 put ları almasaymışım gece haşat olacakmışım hayat kurtardı
    çok fazla put poz açılmış gözüküyor.. kesin dikkat çekmişsindir

şöyle hızlı bir bakış ile aşağı yönlü risk var sanırım hala put shortlarda.. yukarıdaki (128-130 seviyeleri) putlar short/long olarak aşağı yukarı dengeli, ama 118-122 civarlarında put pozları riskli önlem alınmazsa.. umarım kotasyonda sıkıntı olmaz ilerleyen günlerde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Ben bir türlü bu durumları anlamakta zorlanıyorum. Dünden bu güne ne değişti. Bu nasıl fiyatlama davranışı.
    Herkes haklı aslında. Neden yükseldi soluksuz diyenler de haklıydı. Şimdi ne oldu da VIX bu kadar yükseldi Dow bu kadar çakıldı diyenler de.

3.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Ben bir türlü bu durumları anlamakta zorlanıyorum. Dünden bu güne ne değişti. Bu nasıl fiyatlama davranışı.
    Abi ne güzel Behzat ç izliyordun durduk yere iş alıyorsun başına

4.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Kazan doğurma meselesi.

5. Bizde yabancı kalmadı gibi. Kendi halinde takılan piyasa.

Apple'ın 1/3 kadar değeri olan piyasa, dowa falan bakmaz bence.

Petrol sert düşmüş, bize olumlu. Dolar yükselirken yerlilerin döviz mevduatlarını bozdurma beklentisi olur.

Son olarak 11 ülke ile dış uçuşlar başlayacak haberleri de var. Thy,pegasus için olumlu. Endekse pozitif etkisi olur.

Yarın açılış sert olur sonra hızlı toparlanma beklerim ben.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    çok fazla put poz açılmış gözüküyor.. kesin dikkat çekmişsindir

şöyle hızlı bir bakış ile aşağı yönlü risk var sanırım hala put shortlarda.. yukarıdaki (128-130 seviyeleri) putlar short/long olarak aşağı yukarı dengeli, ama 118-122 civarlarında put pozları riskli önlem alınmazsa.. umarım kotasyonda sıkıntı olmaz ilerleyen günlerde..
    bugün yukarıda yazdığım put.ları almasaymışım portföyü haşat ederdi ancak şu an dengelendi

aşağı indikçe (boşa teminat çıkınca) 124-126-128 Callara başlarım abanmaya

alenicev e portföyü 2 ayda %50 yapıcam dedik bakalım %75 % 100 çıkartabilecekmiyim
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Benim anlamadığım halen bugün bizde spot piyasada Meri yf niye bu kadar yüklü alislar girdi sonuçta panik ortamında daha ucuza mal toplayabilirlerdi niye bugün tuttular piyasayı anlamakta güçlük çekiyorum

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bugun nuri sevgen hoca twitt atmıştı 125 gelirse 125 stop kaydıyla long açın demişti,açtık bakalım longları ne olacak bu arada stopum 124500

Sayfa 87/1001 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •