Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    o çizgiden yukarı 550 puan tepti ... 126,800 den 127,350 ... bakalım yeni bir pattern fırsat ne zaman yakalarım ...

tradingde vade uzadıkça başarı şansı düşer çünkü randomness olayı seni terse yatırır ...
    Katılıyorum...Başlık aç da takip edelim, senden öğrenecek çok şey var. Dow'u nasıl görüyorsun Yaaaa Hamza,atar mı 26.000'in üstüne?

Tavşanlı Tradingi kapattın nı? Nasıldı? New York-Londra-Tokyo-Davşanlı...
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Katılıyorum...Başlık aç da takip edelim, senden öğrenecek çok şey var. Dow'u nasıl görüyorsun Yaaaa Hamza,atar mı 26.000'in üstüne?

Tavşanlı Tradingi kapattın nı? Nasıldı? New York-Londra-Tokyo-Davşanlı...
    şu an usa ile ilgim sıfır ... bizim borsayı cazip görüyorum... çok fazlda dağılmam ben tradingde ... sepete falan inanmam... 2 -3 tane fikrin olur spekülasyonda cazip gelen onları uygularsın.... sonra başka fikirler falan filan.... tepsideki dilim dilim baklava gibi bir sürü fikrin olmamalı iyi bir spekülatörsen... cazibe nerde fırsat nerde görüyosan haydin oraya ...

https://youtu.be/_Ein2Kj0FqI
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
    Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.

Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.

Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.

Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..

Hepinize bol kazançlar..
    .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    pala ne işler yapıyor böyle

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. 128.850 ağustos vade short.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
    Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.

Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.

Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.

Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..

Hepinize bol kazançlar..
    .
    Bana atabilirsiniz ekstrenizi... Güven bir kere yıkıldı mı geri gelmez...

vobu fdowa bağlamışlar.
    dow aşağı viob aşağı,bire bir

o zaman düşecekmi bakalım.

8. Pala hiç zıtığını sağa sola kıvırma.
    devil bat formasyonu yaptığına dair bildirimler aldık.
    110 700 civarına denk geliyormuş.
    Hadi canım bi zahmet. yorma bizi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •