Sayfa 130/1001 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    51 senelik hayatımda 51 trilyon kere düşünsem böyle bir hayata ulaşacağımı düşünmezdim....

bana göre insanlığın hayatın yaşamın bittiği günler......
    Yaşın daha genç boşver
    Körpecik bi dal gibi
    Sen bizim gibi morukla
    Gel öyle konuş
    Konuşabiliyon gu bakam ondan sonra
    Onbir

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu sefer sana katılmıyorum. 130bini delemedi, ondan mütevellit tepe yapıldığını düşünüyorum. Bostancı otobüsü heran gelebilü
    Bugün seferler iptal edilmiş diyolar.
    Pazartesi zabah 9:30 da başlıcakmış.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    ilmik ilmik dokuyup işliyorlar Dostum. doğru yere el atan kazanıyor yanlış yerde bekleyen mala bağlıyor
    küçük amerika olmuşuz.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yaşın daha genç boşver
    Körpecik bi dal gibi
    Sen bizim gibi morukla
    Gel öyle konuş
    Konuşabiliyon gu bakam ondan sonra
    Onbir
    yaşımız aynı sayılır

bulaşıcı hastalık saçmalığını sizde ilk yaşıyorsunuz bende

Allah uzun ömür versin..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

5. Covid19 vardı, yıkılan dünya, hastalıktan kırılacak insanlık, tabanlara şilepler dolusu mal dökme vardı.?
    Rakamlarla hastalık..rakamlarla iyileşme..rakamlarla fakirlik..rakamlarla zenginlik..ve tüm bunları sonsuz defa yutan çoğunluk.
    Kısa vadecilik; yer, bitirir, tüketir, pes ettirir..hem sağlığı hem sermayeyi.
    Zaman çabucak geçiverir, bir de bakarsın ki (en iyi ihtimalle) aynı yerde debelenip duruyorsun.
    Bu iş bir ticaret, anonim şirketlere dayalı bir ticaret..vahşi, gaddarca, hilenin çok olduğu bir ticaret.
    Hal böyle olunca; Anonim şirkette çalışan sıradan bir maaşlı kadar kazanmak olmamalı hedefiniz. Madem bu alana ilgi duydun, geldin ve emek harcıyorsun; o halde ötesi berisi yok kavramaya çalışacaksın bu işi. Hedefin, ilgilendiğin anonim şirketin patronunun yaşantısı kadar rahat yaşayabilmek olacak.
    Fiyatlama sorunsuz işliyor. Geri çekilmenin tam göbeğindeyken gönderdiğim bir mesajım vardı (petrolü eksiledikleri vakitlerde idi zannedersem) "petrolü bulan parayı alır" şeklinde. İşte o tema hala geçerli. Petroldeki ressam çok mahir ve özel tutulmuş bir ressam.
    Neyse bunlar geride kaldı artık, sözün özü şu; kısa valörle, küçük sermaye ile, küçük hayallerle burada olana; buradan ekmek çıkmaz. Bu mentalite ile on kişi buraya gelir; birine verir, dokuzundan alır sonra da sefasını sürerler.

Esen kalın

6. Güne başlarken flat olmadığıma pişman etti resmen.

Kendi adıma piyasada olumlu bir veri göremiyorum, long açıp tutanlara saygım var ancak beni ikna edecek bir hikaye yok.
    Short açsam binbir dümenle ekmek çıkartabiliyoruz. Bir müddet pozisyon sayısını önemli ölçüde azaltıp uzaktan izleyeceğim bu günleri.

7. bak ımf şu bu herkes heryerde ekonomi hep yara alacak diyor

şorta yönlendiriyor şorta teslim ediyor

diğer taraftan alıyor

8. piyasaya görede konuşmuyorlarmı tv de

Sayfa 130/1001 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •