Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn Myfinans gözünüz aydın

''Degerli Yatirimcimiz, Ziraat Portfoy Yonetimi A.S. nin kurucu, Ziraat Yatirim 'in ise piyasa yapicisi oldugu ZGOLD, ZPX30, ZPLIB VE ZPBDL Borsa Yatirim Fonlarinda (BYF) alim ve satim islemlerinizde komisyon oranimiz (Normal Komisyon oraninizdan daha dusuk ve bagimsiz olarak) Onbinde 2,5 +bsmv olarak uygulanmaktadir. Bol kazanclar dileriz. ''
    Zgold Asgari İşlem Birimi Miktarı. 25.000 diyor.

Son fiyat 38.21 diyor. Minimum alabilmek için 25.000 x 38.21 = 955.251 Tl vermemiz gerekmiyordur sanırım

Asgari İşlem Birimi Miktarı ne demektir?

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    30,000.000 tl büyüklüğü olan fon ile 300.000.000 tl büyüklüğü olan fon yöneticilerinin aylık maaş ları arasında fark varmıdır?

soru 2: getiri üzerinden % maaş alan fon yöneticisi yada yönetimi var mıdır?
    1-Yönetim ücreti fon büyüklüğünün belli yüzdesi olduğundan tabiki fark olur
    2-Serbest fonlarda performans ücreti alırlar.

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn Myfinans gözünüz aydın

''Degerli Yatirimcimiz, Ziraat Portfoy Yonetimi A.S. nin kurucu, Ziraat Yatirim 'in ise piyasa yapicisi oldugu ZGOLD, ZPX30, ZPLIB VE ZPBDL Borsa Yatirim Fonlarinda (BYF) alim ve satim islemlerinizde komisyon oranimiz (Normal Komisyon oraninizdan daha dusuk ve bagimsiz olarak) Onbinde 2,5 +bsmv olarak uygulanmaktadir. Bol kazanclar dileriz. ''
    O vardı bir ara ama sonra web sitelerinden o açıklamayı kaldırmışlardı.
    Binde ikiden onbinde 2,5 inmek çok güzel.
    Ziraat'ten alım satım yapanlara güzel bir fırsat.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dün ortalık kıpkırmızı iken şöyle yazmıştım.
    Sonuç ne oldu şaşırmadım...
    yaşasın ABD yine kırmızıya geçiyor...pazartesi futurelar yeşil açar...bizim bist yine yukarı yapar...hahaha..hahaha...

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Zgold Asgari İşlem Birimi Miktarı. 25.000 diyor.

Son fiyat 38.21 diyor. Minimum alabilmek için 25.000 x 38.21 = 955.251 Tl vermemiz gerekmiyordur sanırım

Asgari İşlem Birimi Miktarı ne demektir?
    O 25000 birincil piyasadaydı.
    Biz ikincil piyasayı yapıyoruz o yüzden sorun yok.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    O 25000 birincil piyasadaydı.
    Biz ikincil piyasayı yapıyoruz o yüzden sorun yok.
    Teşekkürler, o zaman biraz araştırayım. Elimde Tca var, ziraat borsa hesabımda var. Getiri olarak daha avantajlı ise, Tca satıp Zgold alabilirim.

Birde Zpe gibi, Katılım Endeksi Byf çıkartsalar güzel olur. Bununla ilgili bir mail atayım.

7.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    yaşasın ABD yine kırmızıya geçiyor...pazartesi futurelar yeşil açar...bizim bist yine yukarı yapar...hahaha..hahaha...
    BİST'in düşmeyeceğine inandırdılar mı evet inandırdılar.
    Amaç inamamızmıydı evet oydu.
    O halde tedbiri elden bırakmayalım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1-Yönetim ücreti fon büyüklüğünün belli yüzdesi olduğundan tabiki fark olur
    2-Serbest fonlarda performans ücreti alırlar.

yani fonlar büyüdükçe maaşlar artar...maaşlar artması için fonların,fonların artması için yatırımcıların çoğalması gerekir...fiyatların oluşması içinde alıcı ve satıcıların olması gerekir...satıcılar olmaz ise hep alıcılar olur,fiyatlar yukarı gider....,fihisseler yukarı gidince,yeni alanlar gelir,fonlar büyür,maaşlar artar...açığa satışta yok zaten...yabancılarda bist 30 da...bist 30 dışı hisseler bunun için gitmiş olabilir mi? ya da bistin herşeyden etkilenmeden kafasına göre takılması....ben buna kardeş birliği diyorum...

Sayfa 612/1001 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •