Sayfa 155/1001 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Abi arkadaşın çok zeki bi adammış. Ama inan bunlar istisnadır. Yüzde olarak çok düşük yüzdedeki insanlardır. Bu forumda bile bu örnekten ya çıkar ya çıkmaz.
    Burdakiler çabuk zengin olmak isteyenler,kumar oynuyorlar.
    Bende yapıyorum,ama benimki az pozla yaptığım sistemleri denemek için,para kazanmak için değil.
    Ben para çalışarak kazanılır diyorum, ve ayrıca indikatör ve sistem çalışıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kazanacak olan belli aslinda[emoji846]
    Sayın hayek p.tesi için düşünceniz nedir?
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Ben bist de hisse alıp yıllarca tutacak kadar zengin değilim, yada aptalım heralde...
    Bist dememiş yorumda 10000 dolar deyince ben yurt dışı olarak algıladım ama bist de olabilir sağlam şirketlerden alınıp saklanabilir ev almaktan daha mantıklı tabi dediğin gib yeterince zenginsen

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Bist dememiş yorumda 10000 dolar deyince ben yurt dışı olarak algıladım ama bist de olabilir sağlam şirketlerden alınıp saklanabilir ev almaktan daha mantıklı tabi dediğin gib yeterince zenginsen
    Bistten almıştı
    Koç holding,sabancı gibi

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    senin güzel hatırın için 1400-1450 ye indirdim
    küçücük halimizle anca bu kadar

akşam işlemlerim, devam ediyor.
    Taban isteriz taban da taban [emoji2] öyle ki kontratları spatulayla kazıyalım yerden

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Dip not cümlede kullandığım zenginlik kelimesi ucuz mal alacak kadar zengin değilim cümlesindekiyle aynı anlam ve vurguyu taşımaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dow jonsta eksi kapanış bekliyorum
    Eskiden bir şeye 40 defa olur derse o şey oluyormuş diye bir laf vardı...Şimdi uzun dönem enflasyonu hesaba katarak bu sözü 400 defa söylemek lazım..

şaka bir yana haftaya bende borsa, ons, paritelerde bir düzeltme bekliyorum...ama her şeyin değerinin arttığı bu parasal bollukta borsalarda çöküş beklemek mantıksız.... Özelliklede dolar bazında dip değerlerde seyreden borsamız...

Bist100 dolar grafiği ile ABD ve Avrupa borsaların graifiği ile karşılaştırıldığı zaman aradaki büyük farkı göz ardı etmemek gerekir..

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Eskiden bir şeye 40 defa olur derse o şey oluyormuş diye bir laf vardı...Şimdi uzun dönem enflasyonu hesaba katarak bu sözü 400 defa söylemek lazım..

şaka bir yana haftaya bende borsa, ons, paritelerde bir düzeltme bekliyorum...ama her şeyin değerinin arttığı bu parasal bollukta borsalarda çöküş beklemek mantıksız.... Özelliklede dolar bazında dip değerlerde seyreden borsamız...

Bist100 dolar grafiği ile ABD ve Avrupa borsaların graifiği ile karşılaştırıldığı zaman aradaki büyük farkı göz ardı etmemek gerekir..
    Dolar bazında dip
    10.000 dolar civarı

Sayfa 155/1001 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •