Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar

borsadan sıfır atılma meselesi, ile ilgili bir sorum olacak

x hissem var fiyat 36 TL

iki sıfır atılırsa fiyat 0.36 kuruş olup lot sayısımı artacak yoksa sadece endekstenmi sıfır atılacak

neticede pd/dd dediğimiz şey var

1 viop kontratı kaç lira olur?
    hiçbiri değişmez... hepsi aynı kalır...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu sefer vatandaş kendini kapatırsa, hizmet sektörü ne olacak.
    Şu anda Türkiye açışından konuşacak olursak, hali hazırda kimse virüsü umursamıyor.
    Halkın %95'inin öyle kendini kapamak gibi bir lüksü yok... ölen ölür kalanlar devam eder... zaten bir yerden sonra öyle sayı mayı da açıklanmaz; bugun kanserden 170 kişi öldü, kalp krizinden 250 kişi göçtü, zatürreden 18 kişi vefat etti diye nasıl açıklanmıyorsa bu da herhangi bir hastalık gibi sayılır ve açıklanmaz... yeter ki günlük ölüm sayılarının günlük yeni vaka sayısına oranı bu şekilde düşmeye devam etsin....

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Halkın %95'inin öyle kendini kapamak gibi bir lüksü yok... ölen ölür kalanlar devam eder... zaten bir yerden sonra öyle sayı mayı da açıklanmaz; bugun kanserden 170 kişi öldü, kalp krizinden 250 kişi göçtü, zatürreden 18 kişi vefat etti diye nasıl açıklanmıyorsa bu da herhangi bir hastalık gibi sayılır ve açıklanmaz...
    Kapatmaktan kasıt tüketim faaliyetini kesmek. Dışarıda yemek yemek, şehirler arası tatil, avm gezme gibi normalde hayati olmayan süreçlerden bahsediyorum.
    Bu iş zaten sayı meselesi değil. Çevrenize virüs ulaştı mı otomatik bakış açınız değişiyor. İster 1 tane ister 1000 tane vaka olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Yüce yaradan yahudileri dünya insanlarının hayatları kolaylaşsın, zenginleşsin diye yaratmış, dünyanın her yerine yerleştirmiş.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dünyanın heryerine yerleştirilmelerine
    sürgüne gönderilmeleri
    olarak da bakılabilir.

Neden?
    Hedeflenenin tam zıddına meyletmeleri, gibi duruyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kapatmaktan kasıt tüketim faaliyetini kesmek. Dışarıda yemek yemek, şehirler arası tatil, avm gezme gibi normalde hayati olmayan süreçlerden bahsediyorum.
    Bu iş zaten sayı meselesi değil. Çevrenize virüs ulaştı mı otomatik bakış açınız değişiyor. İster 1 tane ister 1000 tane vaka olsun
    Sonuçta hayat değişiyor, bazı sektörlerde zaman zaman bu şekilde düşüş olurken bazı sektörlere de daha fazla talep oluyor... lokantalara talep düşerken marketlere talebin artması, her şey dahil otellere talep düşerken butik otellerin tercih edilmesi vs vs gibi... adapte olabilen oluyor, olamayanlar da adapte olanlar tarafından satın alınıyor ve dönüştürülüyor...

Bir yakınına virus bulaşanın hayat tarzı da elbette değişiyor ama bu kalıcı bir değişim değil. Çok büyük ihtimalle o virusu yeniyor o yakınınız veya kendınız ve hayata bir noktada kaldığı yerden devam ediyorsunuz. Yenemeyen için de zaten hayat bitiyor ve artık herhangi bir şeyi dert etmiyor o noktadan sonra...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben şahsen bu işe kesin çözüm bulunana kadar ne avm'ye giderim, ne dışarıdan yemek sipariş ederim ne de dışarıda oturup bir yerde yemek yerim...

önceden hafta içi ve hafta sonları zaman zaman yemek sipariş ederdim eve...ocak ayından bu yana bir kere bile sipariş vermedim dışarıda da bir yere oturup yemek yemedim...mümkün değil...

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Biraz dow bakayım dedim.
    önümüzdeki hafta volatil zeanslar olacak gibi.
    Acemiler çekilsin.
    beni pala ilen baş başa bırakın.

8. önümüzdeki hafta ki stratecimiz;
    13333333 iztoplu
    zeanz içinde kademeli şort.

Hedefimiz
    123 bin endeks civarı.

Hedefimiz derken, ben ve şortlarım. yannış anlaşılma olmasın.

Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •