Sayfa 626/1001 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Portfoy dagilim tablosunu guncelledim. 3-4 fon eksik eger bir terslik olmazsa onlari da ekleyip yarin aksam paylasirim.

Tahmini Cuma gun sonu;

XU100 0,62%

ACC 0,52%
    EID 0,52%
    FPH 1,08%
    GL1 0,70%
    GMR 1,00%
    MAC 1,18%
    MPS 0,77%
    TCD 1,27%
    TKF 1,72%
    TTE 0,17%
    YDI 0,69%
    ZPE 1,01%
    RBH 1,14%
    Güzel paylaşım teşekkürler.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    AES-PETROL FONU dışında ''biz doluyuz,gelmeyin..satış yok'' diyen hiç bir fonumuz oldu mu TÜRK fon piyasası tarihinde.?
    Sn. Zenci bu konu benim de kafamı kurcalıyordu. Alternatif olarak altın ve petrol nasıl alınabilir diye düşünürken overbit kripto borsası üzerinden kaldıraçlı/kaldıraçsız petrol ve ons altın alınabildiğini öğrendim. Az miktarda petrol yatırımı için düşünülebilir. Vergi olmaması da büyük avantaj.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Portfoy dagilim tablosunu guncelledim. 3-4 fon eksik eger bir terslik olmazsa onlari da ekleyip yarin aksam paylasirim.

Tahmini Cuma gun sonu;

XU100 0,62%

ACC 0,52%
    EID 0,52%
    FPH 1,08%
    GL1 0,70%
    GMR 1,00%
    MAC 1,18%
    MPS 0,77%
    TCD 1,27%
    TKF 1,72%
    TTE 0,17%
    YDI 0,69%
    ZPE 1,01%
    RBH 1,14%
    Emekleriniz için çok teşekkürler Sn.Black Mirror

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Sn. Zenci bu konu benim de kafamı kurcalıyordu. Alternatif olarak altın ve petrol nasıl alınabilir diye düşünürken overbit kripto borsası üzerinden kaldıraçlı/kaldıraçsız petrol ve ons altın alınabildiğini öğrendim. Az miktarda petrol yatırımı için düşünülebilir. Vergi olmaması da büyük avantaj.
    link yok mu link?overbit kripto borsası ?

5. altın fonlarında bazı fonlar altına dayalı kira sertifikası devlet tahvilinin yanısıra , altına dayalı olmayan kira sertfikalarına da yatırım yapıyorlar.... gerçi bu tip dağılımlar altının düşüşlerinde fonun daha az düşmesini sağlayabilir fakat bana uymaz... altın mı alıyorum o zaman metalin kendi olsun .. altına dayalı devlet tahvili hariç diğer yatırım araçları varsa altın fonunda bana cazip gelmiyor , kafam karışıyor.... cicibici eğçesbisi bi de hüsnünün bankasının altın fonlarında direkt sarışının kendisine yatırım ağırlıkta görünüyor... ama neticeye vursan senelik getirilerde bütün fonların hepsi aşağı yukarı aynı ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    kıymetli başkan ; future vadeli kontratlarda wti vade sonu teslimlidir... brent değildir.. zaten wti vade sonu teslim olduğu için çarşı karışmıştı
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın fonlarının geleceğini değerlendirmeye yararlı olur
    2007-2020 au/usd grafiği
    Tepeye varmış gibi.
    Bundan sonra düşüş mü gelecek yoksa 2000 dolara doğru gidecek mi bakalım.

Hangi altın fonu iyidirden çok
    Şu 13 yıllık grafiğe göre altın bundan sonra nereye gidebilirin cevabı önemli
    Düşüş trendi başlarsa nasıl olsa hiçbir altın enstrümanı kurtaramaz kendini
    Yükselecekse de hepsi aynı sonucu verir nasıl olsa

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    AFT detaylı.

Neredeyse nasdakla birebir ama düşerken daha az düşmüş, o bakımdan faydalı bir fon olarak görünüyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 626/1001 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •