Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop-XX

İyice sardınız kocakarı ilaçlarına

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi uçucu yağların hepsi etkilidir. Lakin kekik yağınin farklı özellikleri var. Savunma sistemindeki özel harekati (lenfosit) oranıni artırıyor. Akciğeri temizliyor. Antibakteriyel ve antibiyotik özelliği var. Hatta corononun babası klebsiella pnomonia karşı etkili. Bu konuda yayın var üniversitesinin.
    kekik yapraklarını puro gibi sarsak sinüsü akciğerleri dezenfekte ediyor mu ? bi de en önemlisi kafa yapıyo mu ?

bir ara soğuk sıkım kekik yağı içiyordum 1 tatlı kaşığı sabahları .... akşama kadar midemle yemek borusu arasında gidip geliyor mu nedir anlamadım habire kokusu geliyordu yakıyodu bi de...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Klebsiella mantar türü mü?
    Yok sadece o değil klebsiella pnomonia. Hastane de ortaya çıkmış orda gelişmiş çok kuvvetli bir mikrop. %50 ölüm oranı var bunun. Corono ile mukayese edilemez. 1/2 ölüm oranı ile şans yok gibi

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Etkili ilaçlar çıkıyor, her geçen gün ölüm oranı azalıyor. Ne kadar geç o kadar iyi.
    Yaz aylarında mikrobun gücü düşüyormuş

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Tebligat yok,gidip oturcan masaya,hisseler bende diyecen.
    Tek maaş yetmez, oturdun mu, 4-5 maaş ilave vermeliler..
    Ortalama -hakiki bir yandaş -50 ile 70.000 TL kadar ,vatandaşın parasını cukkaya indiriyormuş..

Bizler ,kıyametin ne zaman kopacağını düşünürken,
    bu yandaşlarda ,Kanuni devrinden bu yana en iyi dönemimiz derler....

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yok sadece o değil klebsiella pnomonia. Hastane de ortaya çıkmış orda gelişmiş çok kuvvetli bir mikrop. %50 ölüm oranı var bunun. Corono ile mukayese edilemez. 1/2 ölüm oranı ile şans yok gibi
    Kısaca hastane mikrobu diyorlar,zaman zaman tüm hastanelerde oluyor

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Tek maaş yetmez, oturdun mu, 4-5 maaş ilave vermeliler..
    Ortalama -hakiki bir yandaş -50 ile 70.000 TL kadar ,vatandaşın parasını cukkaya indiriyormuş..

Bizler ,kıyametin ne zaman kopacağını düşünürken,
    bu yandaşlarda ,Kanuni devrinden bu yana en iyi dönemimiz derler....
    Aklıma tevvik Fikret geldi nedense.

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kekik yapraklarını puro gibi sarsak sinüsü akciğerleri dezenfekte ediyor mu ? bi de en önemlisi kafa yapıyo mu ?

bir ara soğuk sıkım kekik yağı içiyordum 1 tatlı kaşığı sabahları .... akşama kadar midemle yemek borusu arasında gidip geliyor mu nedir anlamadım habire kokusu geliyordu yakıyodu bi de...
    karıştırdım ... kekik yağı değildi o yağ , soğğuk sıkım çörek otu yağı içiyodum ....
    bugün günlerden ne ? cuma ... yarın da cumartesi herhalde ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •