samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
cuma günü APS bu vadede rekor kırdı. zaten tüm zamanların rekoruna da az kalmış(522.000)
kasa dolu.bu doluluk sert bir harekete gebe.YÖN KONUSUNDA SADECE APS FİKİR VERMİYOR.
Ama benim kişisel kanaatim 15-20 iş günü içinde buradan 15-20.000 puan uzaklaşmamız lazım.yönü herif bilir.
sahsen yılda 3-4 kere olan hareketten birisi olacak diye beklentim var. BAKALIM NE OLA.
Arkadaşım ben bu ülkede bugün yaşamıyorum. 50 yıldır yaşıyorum. Biz hastaneye gitmek için 40 km gitmemiz gerekirdi. Muayene olmadan geri dönerdik. Hastaneye gitmek problemdi. Bir de üniversiteye gidemezdi başörtülüler. Neymiş Laiklik elden gidecekmiş. Şimdi bahsi bile geçmiyor. Demek ki herşey oyunmuş? Geçmişte gerici zihniyetin oyunu adında halk olan ama halk adına hiçbir şey yapmayan gerici zihniyet. Şimdi düşünüyorlar mı biz bu halka ne ettik diye. İşte bu video halka yapılan zulmü özetliyor.
Artık sana cevap vermeyeceğim. Gerek görmüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Qbbp8ac8ROQ
Bear_Bull
@BearBull26
Şu aldığınız haberlerin kaynağınızda yazarsanız. Ben başka biryerde göremedim bu haberleri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Borsa İstanbul başkanı da Aleyna tilki olabilir
Merkez bankasına da coşkun sabah gelebilir
Geçen ağlıyordu çok zenginim fakirler beni anlamaz
Bankada 400 bin param var
20 tane gayrimenkul var kira alamıyorum diye
Merkez bankası başkanı olabilir bence
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Milli Savunma Bakanlığı : Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri