Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop-XX

Abilerim kardeşlerim , son 2 senedir dünyanin en sağlam borsası olduğumuz konusunda tek başıma mücadele verdim bu forumda hepinizin bildiği gibi , bu öngörümde haklı çıktığım için inanılmaz gururlu ve mutluyum , herkese iyi tradeler....

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Abilerim kardeşlerim , son 2 senedir dünyanin en sağlam borsası olduğumuz konusunda tek başıma mücadele verdim bu forumda hepinizin bildiği gibi , bu öngörümde haklı çıktığım için inanılmaz gururlu ve mutluyum , herkese iyi tradeler....
    Tek başına mı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Akbankta beni kendi halime bırakın
    Endeks utanmasa yine artıya geçecek ama akbank içler acısı halde.
    İşc nin grafiği daha iyi. En azında 5.08 de olan 50 günlük ortalama üstünde tutunuyor. Akbankın 50 eması 5,90 da.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. bu topikteki temel hata şu , piyasa hareketlerine mantıksal nedenler bulmaya çalışmak.

vadeli piyasalar profesyonel alanlardır.

piyasayı anlamaya çalışmayın para kazanın.

sabah amerikayı yüzde 3 gören zihniyet hemen gelip yazıyor of biz de 2-3 eksi oluruz falan

olmayınca ;

piyasalar saçma mantıksız böyle iş mi olur abi , pala adi , pala kaka.

yahu.. neden diye sorma

para kazan. biri şöyle yazmış çok doğru.

Piyasayı önceden tahmin etmek için öncüleri olan verileri isabetli tahmin etmenin faydasından çok zararı olabilir. Bu nedenle piyasayı anlamaya çalışmayı bırakın. Oluşan rakamlara göre işinize geleni alın gelmeyeni satın.
    Daha düşer mi nereye kadar çıkar gibi sorular artık saçma durmaya başladı. Bunu kimsenin bilemeyeceğini bile bile sormanın gereği yok bence.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Akbankta beni kendi halime bırakın
    Endeks utanmasa yine artıya geçecek ama akbank içler acısı halde.
    İşc nin grafiği daha iyi. En azında 5.08 de olan 50 günlük ortalama üstünde tutunuyor. Akbankın 50 eması 5,90 da.
    isc/akbnk oranı 0.6-1 arası gider gelir; 0.9 üzerine nadiren çıkar... uzun yıllar ortalaması 0.8...
    su anda 0.89 cıvarı işlem görüyorlar... dönüş yakındır akbnk lehine...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

7.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    bu topikteki temel hata şu , piyasa hareketlerine mantıksal nedenler bulmaya çalışmak.

vadeli piyasalar profesyonel alanlardır.

piyasayı anlamaya çalışmayın para kazanın.

sabah amerikayı yüzde 3 gören zihniyet hemen gelip yazıyor of biz de 2-3 eksi oluruz falan

olmayınca ;

piyasalar saçma mantıksız böyle iş mi olur abi , pala adi , pala kaka.

yahu.. neden diye sorma

para kazan. biri şöyle yazmış çok doğru.

Piyasayı önceden tahmin etmek için öncüleri olan verileri isabetli tahmin etmenin faydasından çok zararı olabilir. Bu nedenle piyasayı anlamaya çalışmayı bırakın. Oluşan rakamlara göre işinize geleni alın gelmeyeni satın.
    Daha düşer mi nereye kadar çıkar gibi sorular artık saçma durmaya başladı. Bunu kimsenin bilemeyeceğini bile bile sormanın gereği yok bence.
    İşte budur dostum mesajınızın altına imzamı atarım bol kazançlar esen kalın.

8. şimdi shorttayım diye elimiz armut toplamıyor sabah aldığım hisse anlık. pala o shortlar kapanmayacak boşuna uğraşma. vadeliyi hedge ettim.

Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •