Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Viop-XX

Hakkaten insanın tüylerinin diken diken olmaması imkansız , Akp yönetimi vergilerimizle,bes fonlarıyla, merkez bankası rezervleriyle ölümüne borsamıza sahip çıkıyo , bu hükümetin çok nadir olumlu yaptığı şeylerden biride bu olay...

2. DJİ HO ları seviyor...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

3.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    ne kadar letafetle dans ediyorlar... yarın akşam le club 55 e iniyorum... yeter ya... benim mansion un bahçesinde golf oyna tenis kortunda raket salla , denizi manzarayı seyret iyi güzel de her gün evde kalmak bunaltıyor...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ne kadar letafetle dans ediyorlar... yarın akşam le club 55 e iniyorum... yeter ya... benim mansion un bahçesinde golf oyna tenis kortunda raket salla , denizi manzarayı seyret iyi güzel de her gün evde kalmak bunaltıyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=Hq_wxQiJxz0

EN İYİSİ kiztbuhel. kış gelse de gitsek.

özledim yav.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5. Vix dayanmış yine 40'a, tuta tuta çatlayacaksın pala. 4000 puanı ver bu iş huzur içinde çözülsün.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

6.  Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    Vix dayanmış yine 40'a, tuta tuta çatlayacaksın pala. 4000 puanı ver bu iş huzur içinde çözülsün.
    Yurt dışının ilk yukarı tepkisi bekliyor gibi ama prostat olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Yurt dışının ilk yukarı tepkisi bekliyor gibi ama prostat olacak.
    Yurtdışı toparlarsa alır gibi yapıp boşaltabilir de, pala olmak bunu gerektirir
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

8. Uzak Doğu, büyük resim...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •