Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    abi gerçekten dinlen

yeter artık :::::
    Ya arkadaş adam grafik atıyor fikrini söylüyor. Herkes borsa çok sağlam düşmeyecek demek mi zorunda.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    emlak 4,700 konut satmış müthiş bilanço gelebilir. Tabi kasayı aselsandaki gibi tırtıklamazlarsa
    Hak hukuk gözetilen yerlerde gerçek veriler gelir... Ölmez isek ne kaldı 2.çeyrek bilançolara.. Hadi diyelim kar gelse ne olacak temettü mü dağıtacaklar

Alıntı Originally Posted by Scarface51 Yazıyı Oku
    sus artık be kardeşim tutmuyor işte zorlama....
    Tamam.ben Twittere gidiyorum.siz kafanıza göre takılın ve ütülün burda

4.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Ya arkadaş adam grafik atıyor fikrini söylüyor. Herkes borsa çok sağlam düşmeyecek demek mi zorunda.
    yahu fikir falan yok.

düşebilir çıkabilir gidebilir. gelip 24.000 e düşer yazıyor 2 saat sonra 26.000 olabilir diyor 2 saat sonra 24.470 göründü yazıyor.

böyle fikir olmaz. kafa mı buluyor.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    yahu fikir falan yok.

düşebilir çıkabilir gidebilir. gelip 24.000 e düşer yazıyor 2 saat sonra 26.000 olabilir diyor 2 saat sonra 24.470 göründü yazıyor.

böyle fikir olmaz. kafa mı buluyor.
    Söylediği yöne gitmeyince senaryoyu değiştiriyor adam tek bir yöne bağlanıp kalsa daha mı mantıklı olur sizce? Israr etmeyip Stop oluyor.

Bende takip ettiğimde gördüm fikir değiştirdiğini ama sürekli yapmıyor bunu.

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

merşi merşi ... o lele o lala ... o lele o lala ...
    https://youtu.be/24sheDSImpY

https://youtu.be/24sheDSImpY
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    benim yarın içün hazırlığım tamam .. o üç çizgiye göre stratejim hazır... kafam rahat... şöyle bi 45 lik plak koyup ...
    trading budur... tahmin yok strateji var. ne olursa ne yapayım ... ne kadar kazanç için ne kadar kaybı göze alıyorum. başka açık pozisyonum yok ise ; bu kaybım eğer uzun zamandır bu işi yapan profesyonel bir tradersam ana sermayemin % 2 sini maksimum % 3 ünü ( arada çok volatil ortamda % 3 olabilir her zaman olmamalı kesinlikle ) geçmemeli ... eğer bu işe yeni başlamış bi kaç kriz görmemiş , çoklu pozisyon trade etmemiş bir şahıssam '' bütün açık pozisyonlarımın '' stop yerlerinde zararı realize ettiğimdeki potansiyel kaybım ana sermayemin % 1 inden az olmalı ki psikolojim bozulmasın ... bunları check ettin mi pozisyon için tuşa basmadan önce... ancak o zaman kafan rahat eder.... pamuk gibi olursun pozisyon açtığında...

merşi merşi . o lele o lala . pırrrr . samba rumba yavriğğmm ... köz getir seri ...
    Son düzenleme : HMZ STBYK; 16-06-2020 saat: 11:07.
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. Malmısınız nesiniz isteyen istediğini yazar

Sayfa 260/1001 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •