Sayfa 223/865 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Neyin bilgisi anlamadım faaliyet raporunu okuyorum bilançosunu inceliyorum ucuz değil ama esg nin önem kazandığı dönemde işlerini büyütecektir diyorum bunu uluslararası raporlardan çıkarım yapıyorum ubs raporları var ulaşabilirsiniz üye olursanız.
    .
    Gizli bir örgüt mü var şirkete ait verilerin saklandığı neyi öğreneyim nereden öğreneyim klasik patron adam değil argümanı bana göre değil

447 aldım onu da merak ediyorsanız .

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yok sordum tanıyormusun patronu diyecektim senin patrona göre değil raporlara göre aldığını öğrendim...neyse boş geyik muhabbeti yapmaya gerek yok istersen 407 den al tavrından dolayı hiç hoşlanmadım o yüzden unut gitsin

Kırdıysam afedersiniz ama burda ilk aldığım günden beri bi kötülemedir gidiyor sektörün beklentileri ve sorunları yazıp soruyorum beyin fırtınası olsun öğrenelim beraber diye ama hep aynı cevap patron bilmem ne.
    Beğenmeyen satar mantıklı hareket budur , bunu yapamayandan mantıklı açıklama yapması beklenemez .
    Bol kazançlar cümleten..... öğretici bir şeyler yazan olursa gözüp burda olacak
     Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Yok sordum tanıyormusun patronu diyecektim senin patrona göre değil raporlara göre aldığını öğrendim...neyse boş geyik muhabbeti yapmaya gerek yok istersen 407 den al tavrından dolayı hiç hoşlanmadım o yüzden unut gitsin

4. Benim ki daha çok aslında takip edip de almayıp ve ciddi prim yazan diğer hisselerden almadığıma pişman olmak ve buna gömülerek yaptığım şahsi hataya istinaden sinirlerimde meydana gelen asabiyet ve alınganlık ile ilgili..Kağıt zaten endeks eski zirveyi gördüğünde 650 ye kadar çıkma potansiyeli var ve bu süpriz olmaz ama benim şahsi beklentim olan bedelsiz ile ilgili hafta için de aldığım olumsuz bir haberden dolayı bende oluşan üzüntü ve yeni bir kağıt ile stratejimi başka şekilde kurmak ile ilgili..

Sizin için Hayırlısı olsun ben bedelsizi önemsemiyorum olursa ekstra olur temel olarak bedelsizin hiç bir katkısı yoktur sadece fiyatın düşmesi ucuz psikolojisi yapar ve tahtada derinlik katar ...sektörden umudum var dediğim gibi

Citi haftalık takasta 3250 lot ile lider alıcı. Hayırlısı inşallah devam eder

7.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Benim ki daha çok aslında takip edip de almayıp ve ciddi prim yazan diğer hisselerden almadığıma pişman olmak ve buna gömülerek yaptığım şahsi hataya istinaden sinirlerimde meydana gelen asabiyet ve alınganlık ile ilgili..Kağıt zaten endeks eski zirveyi gördüğünde 650 ye kadar çıkma potansiyeli var ve bu süpriz olmaz ama benim şahsi beklentim olan bedelsiz ile ilgili hafta için de aldığım olumsuz bir haberden dolayı bende oluşan üzüntü ve yeni bir kağıt ile stratejimi başka şekilde kurmak ile ilgili..
    Sayın Lalezar, hafta içi bedelsizle ilgili aldığınız olumsuz haberi sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

8. şirket içinden alınmış bir Bilgi değil sadece bu işleri yıllardır takip eden bir büyüğümüzün yaptığı analiz sonucu yatırımlar bitmeden vermeyeceği yani kısa vade bedelsiz bekleme dedi..Hemen hemen her dediği çıkan biri o yüzden bedelsiz bekleyen biri olarak beni çok üzen bir haber oldu benim için..

Sayfa 223/865 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •