Sayfa 314/1001 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Lavanta köyüne festivale gidiyordum... bu sene corona morona gidemiyoruz

Google a lavanta köyü yaz bak nasıl bir yer isparta kuyucak

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yöreye göre değişiyor biliyorsun alper. Biraz sulama yapabilirsen veya taban suyu iyi ise ayva yap geç. Çiçekli ağaçlar arasında genetiği en eskilerden biri. Veya fui denen cinste cennet elması bazıları trabzon hurması der. Hiç su yok diyorsan lavanta veya kinoa. Lavanta daha iyi olabilir isparta lavanta köyünde migros her yıl kapatıyor mış ürünü. Yani çok eksik var hala.
    bizim ordada herkes kanada kavağı diye birşeye alışmış... Tarım falan yapan yok ekiyor 6-7 yılda kesilecek kadar uzuyormuş...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ne yani virüs plastikte 170 saat mı kalıyor bu anlatımla, saçma..!!
    linki bu.

https://www.haberler.com/koronavirus...331169-haberi/

bilemiyorum ben faydası olur diye paylaştım.

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bu konuda bilgili gözüküyorsunuz

peki

ölüm değilde ayrılan anne baba olsa çocuklarda paylaşım var mı yada nasıl oluyor.

yani

burada çocukların rolü ne.

anne babamı ön planda yoksa çocuklar mı?
    Sadece geçen gün bir arkadaşın iddiası üzerine internetten araştırmıştım,anne baba ayrıda olsa çocuklar onlarınsa çocuklar öncelikli diye biliyorum ama aramızda avukat varsa en doğru cevabı o verir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bizim ordada herkes kanada kavağı diye birşeye alışmış... Tarım falan yapan yok ekiyor 6-7 yılda kesilecek kadar uzuyormuş...
    Aynen oda tam tembel zengin işi ama kavak işte direk sulama ister. Ben bu işten anlamam diyenlere sulak yer ise her yıl löp para. Çay kenarı çok iyi gider ama kaldımı öyle yer bilemiyorum suya para isterler.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sadece geçen gün bir arkadaşın iddiası üzerine internetten araştırmıştım,anne baba ayrıda olsa çocuklar onlarınsa çocuklar öncelikli diye biliyorum ama aramızda avukat varsa en doğru cevabı o verir...
    thanks

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen oda tam tembel zengin işi ama kavak işte direk sulama ister. Ben bu işten anlamam diyenlere sulak yer ise her yıl löp para.
    köyde bizim tarla için aramışlardı boş duruyordu... işsiz bir akraba ekeyim satınca ortak alırız demişti biz gidemiyoruz geçen sene aradı sattım 100,000 e diye 50,000 para gönderdi. yanlış olmasın 7 yıl falan olmuştur.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen oda tam tembel zengin işi ama kavak işte direk sulama ister. Ben bu işten anlamam diyenlere sulak yer ise her yıl löp para. Çay kenarı çok iyi gider ama kaldımı öyle yer bilemiyorum suya para isterler.
    sizin derelerde altın var mı?
    Yoksa daha kuzeyde mi kalıyor altınlı dereler.
    Palayı ütemicez, bari altın arayalım asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 314/1001 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •