Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    nasıl bir ruh hali yaşamışsa artık.

yaptıkları ile intikamı çok acı oluyor.

alttan alım varmı yoksa dokunmadan sabır ile devammı?
    Ölü numarası yapıyorum, bugün hiç siftah yapmadım. Biraz egosu tatmin olsun DİE
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bundan sonraki süreçte düşecekse bile standart short tacizini yaptı adam 1000 puan teptirerek, BİM yine devreye girdi
    Yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ölü numarası yapıyorum, bugün hiç siftah yapmadım. Biraz egosu tatmin olsun DİE
    bak işte bu tip stratejiler zaten palayı öyle bir ruh haline sokuyor ki sonra adam benim üstüme niye oynuyor diyorsun

sat buradan mesela alsın götürsün yukarıya

bugün çok yazdım az susayım

100 said var ise 50'si benimdir.

e-sim üzerinden iletişim sağlayan akıllı ev eşyaları ve cihazlarında imei kaydı zorunluluğu getiriliyormuş.

ayrıca 7 yıldır kullanılmayan cihazlarda kara listeye alınacak olup eski telefonların imei no.ları ile ülkeye kaçak sokulan telefonların önüne geçilmiş olacakmış.

6. Bankalar nominal olarak ucuz ama onu yükselten hangi hikaye ile millete satacak. Mutlaka arkadan bedelliler geliyor. Tüm dünyada bankalara alternatif uzman şirketler çıkmaya başladı, bu TCMB elektronik para işine girer ise bankada vadesiz hesap tutmanın da anlamı kalmayabilir.

Bundan sonra sırf ucuz diye hisselere bakmayacağım yanında hikayesi de olması lazım. Birleşme, satın alma, yatırım, zarardan kara geçiş önemli hikayeler bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bak işte bu tip stratejiler zaten palayı öyle bir ruh haline sokuyor ki sonra adam benim üstüme niye oynuyor diyorsun

sat buradan mesela alsın götürsün yukarıya
    Kâr etmeden mi satalım, para kazanma sırası bende dayu
    118binden 128bine kadar ütüldük. 128binden 138bine kadar da ben ütücem
    Hamdım Piştim Yandım

8. En çok işlem gören 20 hisseden 10 u BIST30 dışı.

VIOP endeks sözleşmeleri volatiliteyi BIST30 hisselerinde azaltıcı etki yapıyor.

Traderlar gündeme göre her gün bir kaç hisseye yükleniyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •