Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arsada 10 metrekare cok değerlidir. Londrada 200 metre bir arsayı 100 milyon dolardan aşağı alamazsın. Burdada düzgün semtte 10 milyon dolar eder. Cünkü neden tüm hizmetlerin en iyisi Istanbulda toplanmış. İsteyen buyursun gitsin
    Hocam burası Türkiye
    Burda kanunsuzluk kol gezer.Taksiler ters yönden gider,hastanede doktor hemsire doverler,evine hirsiz girer polis pek bisey gitmemis deyip ustunu kapatir.....say sayabildigin kadar.
    Siz zenginlerin ist. u Londra paris ....vb ile karsilastirmasi cok komik oluyor.
    Yahu burda yarisindan fazlasi TC olmus en az 3mn suriyeli, sayisi bilinmeyen bilimum ortadogulu afrikali var.
    Hizmetler istanbuldaymis ))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Arsada 10 metrekare cok değerlidir. Londrada 200 metre bir arsayı 100 milyon dolardan aşağı alamazsın. Burdada düzgün semtte 10 milyon dolar eder. Cünkü neden tüm hizmetlerin en iyisi Istanbulda toplanmış. İsteyen buyursun gitsin
    Daha önce buraya da yazdım, barınma ihtiyacını ucuza gidermek isteyene hadımköy gibi istanbulun merkezine uzak bir sürü yer var.
    Ama kimseden çıt çıkmadı. Millet merkezdeki evleri "öldürme" derdinde.

Yeşil inşaatın sözü geldi aklıma.
    Ada inşaatı pazarlığında bizimkilere demişler "sizin arsanızın bir değeri yok, bizim sayemizde değerlenecek"
    O görüşmede ben yoktum, olsaydım derdim "keramet sendeyse git aynı binayı tarlaların ortasına yap bakalım tarla değerleniyor mu?"

Her zaman derim, fazla uyanıklık aptallıktır, uyanıklığı abartırsan olacak işi bile bozarsın.
    Uyanıklığın dozunu kaçırıp karşısındakinin malını iyice öldürmeye kalkan genelde avucunu yalar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Hocam burası Türkiye
    Burda kanunsuzluk kol gezer.Taksiler ters yönden gider,hastanede doktor hemsire doverler,evine hirsiz girer polis pek bisey gitmemis deyip ustunu kapatir.....say sayabildigin kadar.
    Siz zenginlerin ist. u Londra paris ....vb ile karsilastirmasi cok komik oluyor.
    Yahu burda yarisindan fazlasi TC olmus en az 3mn suriyeli, sayisi bilinmeyen bilimum ortadogulu afrikali var.
    Hizmetler istanbuldaymis ))

Yazdıklarımı okumuyorsun, fiyat olarak 10'da biri zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Daha önce buraya da yazdım, barınma ihtiyacını ucuza gidermek isteyene hadımköy gibi istanbulun merkezine uzak bir sürü yer var.
    Ama kimseden çıt çıkmadı. Millet merkezdeki evleri "öldürme" derdinde.

Yeşil inşaatın sözü geldi aklıma.
    Ada inşaatı pazarlığında bizimkilere demişler "sizin arsanızın bir değeri yok, bizim sayemizde değerlenecek"
    O görüşmede ben yoktum, olsaydım derdim "keramet sendeyse git aynı binayı tarlaların ortasına yap bakalım tarla değerleniyor mu?"

Her zaman derim, fazla uyanıklık aptallıktır, uyanıklığı abartırsan olacak işi bile bozarsın.
    Uyanıklığın dozunu kaçırıp karşısındakinin malını iyice öldürmeye kalkan genelde avucunu yalar.
    Aynen üstadım dediklerinize katılıyorum. Uyanık herkes.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Yazdıklarımı okumuyorsun, fiyat olarak 10'da biri zaten.
    Sende benim yazdiklarimi okumuyosun.
    10 da biri fiyatina alici var ama parasi yok. Ben demiyorum, sektörün adamlari diyor ( bak yukariya koydum.konyali emlakci arkadas ozetlemis)
    Bizim oralarda bir söz vardir.
    * G.tüyle inatlaşan donuna s.çar* derler.

Evi yüksekten saticam diye ugrasip bir keriz bulamazsan o ev elinde yaşlanir.

Haa, ben demiyorum ki ucuza verin.
    Herşeyin bir ederi olmasi lazim. Ederinden fazlasi kriz cikariyor iste...

6.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Sende benim yazdiklarimi okumuyosun.
    10 da biri fiyatina alici var ama parasi yok. Ben demiyorum, sektörün adamlari diyor ( bak yukariya koydum.konyali emlakci arkadas ozetlemis)
    Bizim oralarda bir söz vardir.
    * G.tüyle inatlaşan donuna s.çar* derler.

Evi yüksekten saticam diye ugrasip bir keriz bulamazsan o ev elinde yaşlanir.

Haa, ben demiyorum ki ucuza verin.
    Herşeyin bir ederi olmasi lazim. Ederinden fazlasi kriz cikariyor iste...

Memur kafa var seninki, sana 10 yıl anlatsam anlamazsın. Adamlar bedava para dağıtıyor. Emlak konut 4 milyar tl satış yapmış 1 haftada.

Cebinde 50 bin tl olan 300 bin tl paraya ulaşıyor. TL bazında 15 yıllık kredi nedir, tarihte böyle bir dönem olmamıştır., bu krediyi kullanmayanı dövmek lazım. 15 sene yıl boyunca TL ödüceksin.

Git bankaları bir gez, nasıl kredi kuyrugu var görüsün. Az evden cık gez.

Bu ucuz krediyi, parayı boca ettikleri sürece herşeyin fiyatı artar. Ama dolar patlarsa, stop yapacaklardır. Böyle beleş para hiç bir zaman dağıtılmadı.

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Memur kafa var seninki, sana 10 yıl anlatsam anlamazsın. Adamlar bedava para dağıtıyor. Emlak konut 4 milyar tl satış yapmış 1 haftada. Cebinde 50 bin tl olan 300 bin tl paraya ulaşıyor.

Ucuz kredi, bol para dönemi başladı.
    Kimin anlayip anlamadıgini şuan sektörün icinden kişilerle yapilan haberler anlatiyor hocam. Cok zorlama istersen.

Anlamayanlara yakinda davul zurnayla anlatacaklardir emin ol.

Senmi anlamiyosun yoksa benmi 2 3 ay icinde belli olacak zaten. Kacmak yok ama buralardan ona gore amir kafali hocam.

8. 300/350 binlik 1+1 evler 450/500 bin bandına yükseltilmiş piyasada ,300 bin kredi 15 yıl ödeme toplamda 130 bin masraflarla 150 bin faiz totalde 600 bin gaymeye alınan brüt 70m2 ev ne güzel dünya .
    3 yıl içerisinde guccuk Amerika olarak gayrimenkul sektöründe olası bir dususte kredili ev kredi borcunu kapatırsa sıkıntı yok.
    Faiz yadsınamayacak kadar cazibeli fakat çarşı karışık .
    Kira yerine mal sahibi olmak için iyi bir fırsat emme alışta iskontolu yakanilabilirse oda şu şartlarda ?
    Şu an satan da alan da tok ticaret bu ortamda olmaz
    Syg,

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •