Sayfa 347/1001 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Sn ariston, şu listede en sağlam bilançosu olanlar bimas, tcell, aselsan, eregl
    Bunlar da ilk sıralarda zaten. Borsa olağanı fiyatlıyor bence. Bu yüzden bütün herkes bu hisselerde.
    Migros u 30 alacaklar ağırlığınida bime yakın yaparlarsa super olur. Şahdik şahbaz oluruz.. Garanti tüpraş akbank Ereglinin ağırlıklarını azaltık mi gelsin beklenen 200 binler. Ekonomi saha kalkar ozaman huloggg..

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ali Babacan ın yurtdışı prestiji baya yüksek. Her türlü fon sağlar kendine bir de çok fazla şaşalı yürümüyor.
    Ancak Ahmet Davutoğlunu kimin fonladığını merak ediyorum. Acaba Putin mi fonluyor diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü baya şaşalı alanlarda, görseli sağlam odalarda toplantılar gerçekleştiriyor.
    Keza Rusyayla hafif limoni, Putin ile şahsımın az görüşmesini Davutoğlunun parti kurmasıyla aynı zamana denk geliyor..
    Doğu Perinçek in yerini dolduruyor sanırım..
    Davutoğlunu erdogan ile arası iyi olmayan cemaat yada eski refah partisi kökenliler fonlayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    iyi akşamlar ....çıkamayan endeks düşer görüntüsü var endeksde ...

pala iki gündür mal mı dağıtıyor ... fiyat mı ayarlıyor .... fikri olan yazabilir mi...

bizde olan bu durum dowdada olur diyerek 127025 den şort açtım akşam seanslık ... aşağı doğruda emirleri girdim bakalım tahminim doğru çıkacak mı ... seans sonuna doğru aşağı biraz sarkmasını bekliyorum...

Çıkmayan endeks düşerden ziyade, düşmeyen endeks çıkar görüntüsü var bence...

Benim takip ettiğim hiçbir endeks kağıdında henüz PY mal çıkmaya başlamadı...

PY yüklendiği malı bir yerlerde boşaltmadan, ki daha yukarılar olmalı, şorta morta zırnık koklatmaz...

Bu görüntüde ben poz açacak olsam ( ki açık pozisyonlarım var) long açarım, hadi long içime sinmedi flat kalırım...

Ama kesinkes şort açmam...

(Yorumu güncelledim, aselsan ile ilgili olan kısımları çıkardım, kafa karışıklığı olmasın diye)...
    Son düzenleme : Verge; 17-06-2020 saat: 22:55.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ne gemi ama kademelerde in cin top oynuyor.
    Müthiş toplantıda ondan in cin top oynuyor önümüzde ki bilançoda tarihinin en iyi bilançosunu getirecek 100 lirayı görür muhtemelen ordan thy larına geçerler 3.çeyrek bilançosu için saygılar esen kal.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ali Babacan ın yurtdışı prestiji baya yüksek. Her türlü fon sağlar kendine bir de çok fazla şaşalı yürümüyor.
    Ancak Ahmet Davutoğlunu kimin fonladığını merak ediyorum. Acaba Putin mi fonluyor diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü baya şaşalı alanlarda, görseli sağlam odalarda toplantılar gerçekleştiriyor.
    Keza Rusyayla hafif limoni, Putin ile şahsımın az görüşmesini Davutoğlunun parti kurmasıyla aynı zamana denk geliyor..
    Doğu Perinçek in yerini dolduruyor sanırım..
    Şahsi kanaatimce ikiside aynı kulvarda. Biri Erdoğan'ı yıpratacak diğeri sessiz sessiz ilerleyecek. Parti yardımları bağışlari kayıtlı ve limitli öyle bir şey olmaz Erdoğan bunların açığını arıyor zerre bir şey bulsa yer bunları.

6. Şortcular sakın bloomberg te barışı be tufan cömerti izlemesin... hemen long olurlar 😁

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fiyatlarda orta vadeli problem yok, çok kısa vadeli hareketler ise genelde vadeli endeks piyasası ile ilgili diye düşünüyorum.
    İnsanlar vadelide bir kaç 100 puana oynuyor, onların cebinden çalınıyor puanlar.
    Hocam, içeride yatırım yapan fonlar, bilançoların fiyatlara yansımadığımı düşünüyorlardı bundan 2 sene önce.
    Sonradan akıl edip ingilizce bilanço yayınlamaya başladılar; https://english.bim.com.tr/Category/...relations.aspx
    Bloomberg vs reklam yaparak yabancı fonların ilgisini çektiler.
    İlk yatırım yapan fonlar gayet iyi kazandı. Kazanmaya da devam ederler.
    Sıra yeni fonlarda.
    2 ile 5 seneye de ise, yerini getir.com , banabi uygulamalarına bırakacaklar.
    Çünkü bim in müşteri potansiyeli y kuşağı idi, onlar elini ayağını çekerler.

Diğer türlü bim e rakip olmak zor. A101 güzel zorluyor ancak borsada yok.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hocam, içeride yatırım yapan fonlar, bilançoların fiyatlara yansımadığımı düşünüyorlardı bundan 2 sene önce.
    Sonradan akıl edip ingilizce bilanço yayınlamaya başladılar; https://english.bim.com.tr/Category/...relations.aspx
    Bloomberg vs reklam yaparak yabancı fonların ilgisini çektiler.
    İlk yatırım yapan fonlar gayet iyi kazandı. Kazanmaya da devam ederler.
    Sıra yeni fonlarda.
    2 ile 5 seneye de ise, yerini getir.com , banabi uygulamalarına bırakacaklar.
    Çünkü bim in müşteri potansiyeli y kuşağı idi, onlar elini ayağını çekerler.

Diğer türlü bim e rakip olmak zor. A101 güzel zorluyor ancak borsada yok.
    BIMAS 100 TL de olabilir, BIMAS ın fiyatı zengin insanlar için makul, zaten değeri düşük deyip geri alım açıkladılar sonra vaz geçtiler. Ekosistem olarak BIMAS sadece BIMAS değil, bir sürü KOBI BIMAS sayesinde büyümüş.

İnsanlar kaldıraçlı endeks alıp satıyor ve bir şirket üzerinden manipulasyon yapılıyor diye düşünüyorum. Yani endeksde iddiaya girmenin mantığı olmuyor vatandaş için. Hedge edenler de faydalanamıyor gibi.

Normalde Rekabet Kurumu bu borsaya el atmalı, fiyatlar yeterince rekabetçi olarak belirleniyor mu, belirli karteller var mı incelemeli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 347/1001 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •