Sayfa 355/1001 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ya arkadaş sen ne enteresan bir adamsın.. hala daha neyi iddaa ediyor. Arkadaşım bak tane tane grafikle hft işlem örneği verdim sana. Algoritma algoritma diye bilmediğin konu hakkında atıp tutuyorsun.
    Hisse örneğin 5.20 den 5.30 a gidecektir, süreç 1 dk.
    Bu 1 dk da algoritma hft işleme bağlanır, sapma olarak ema koyulduğunda, emirler sürekli hızlı iletilir. Aradaki fiyat farkları kasanın cebine girer. Koşullar algoritmadır.

Ya bende problem var, anlatamıyorum. Halbuki grafikteki işlem ariston un dediğini zaten onaylıyor.. daha nasıl gösterebilirim ki sana.

5.20 satış - 5.21 alış.. hft burda senin 5.20 de gönderdiğim emiri algılayıp hemen gönderdiğin emir kadar satış fiyatına alış gönderir ve bunu alır..
    Karşılığında 5.21 den alıcı gelince 5.21 den satar. Bu uzatarak yazdığım olay aslında mikrosaniyelerle olur.
    Yani sen alırken eksi başlarken eksi yediğin para hft işlemin kasasına girer..

hahahaa.. komedisin.. hft meselesi robot işlemlerin sadece bir altkümesidir.. her robot işlem hft demek değildir..

kendin çalıp kendin oynuyorsun.. hft konusunu sen getirdin.. konumuz farklı ki onu bile anlamamış durumdasın.. robotlar her seviyeden işlem yapıyor dedik.. sen kalkmıssın saçmalıklara devam ediyorsun, her seviye "destek ve direnç" diyerek..

olay açık.. "momentary lapse of judgement" değil..

çok bariz ki olay "permanent lapse of judgement"..

biraz anlamaya çalış..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu robot konusu fazla abartılıyor gibi,aranızda ROBOT kullanan var mı?
    Ereğli hissesinde robot varsa gerçek bir mankafa dır diyebilirim,her gün para dağıtıyor,hemde az buz değil.

YTD
    Abartılmıyor. Sadece robot sandığınız şryler robot değil.
    Ema şurayı keserse, macd bilmem kaça inerse, yok yüzde kaç kar yapılırsa bunlar bellediğiniz işlemler değil. Bunlarla para kazanamazsınız. Varsa elinde microsaniyeyle işlem yapacak server ın, kodunu yazalım, beraber kazanalım.

O gördüğünüz yapıkredi, merril botları scriptle işlem yapıyor ve server ları emirlerin iletildiği yerin dibinde..
    Türkiye de hft işlem yapan 2 kurum var, merril ve yapıkredi. Bu kurumlar dışında gün içi başka kurumlara geçiyorlar mı, bilmiyorum..

"a momentary lapse of reason" gibi harika bir albümle pink floyd u da analım burada.. bu gece bize yol gösterdi..ilham verdi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. komedisin.. hft meselesi robot işlemlerin sadece bir altkümesidir.. her robot işlem hft demek değildir..

kendin çalıp kendin oynuyorsun.. hft konusunu sen getirdin.. konumuz farklı ki onu bile anlamamış durumdasın.. robotlar her seviyeden işlem yapıyor dedik.. sen kalkmıssın saçmalıklara devam ediyorsun, her seviye "destek ve direnç" diyerek..

olay açık.. "momentary lapse of judgement" değil..

çok bariz ki olay "permanent lapse of judgement"..

biraz anlamaya çalış..
    Abicim algoritmik trading dediğin olaydan bahsediyorum...
    Off be sıkıldım sana anlatmaktan.. ne laf anlamaz adammışsım.
    Bende hata yazılılın y sinden anlamaz, server nedir bilmez adama laf anlatmaya çalışıyorum.. robotmuş.. tamam..

Abicim algoritmik trading dediğin olaydan bahsediyorum...
    Off be sıkıldım sana anlatmaktan.. ne laf anlamaz adammışsım.
    Bende hata yazılılın y sinden anlamaz, server nedir bilmez adama laf anlatmaya çalışıyorum.. robotmuş.. tamam..
    hahahaa.. hakikaten komedisin.. daha anlamadan atlıyorsun.. bariz gerçekleri bile görmekten uzaksın.. arka sayfalarda konuyu anlatmaya çalıştık ama hft meselesine kafayı takmışssın.. çık oradan çık..

6. Telefonlarda kronometre vardır.. emiri yollaya bastığınızda işlem kaç saniyede düşürüyor, saniye tutun.. ne demek istediğimiz anlayacaksınız..

Abartılmıyor. Sadece robot sandığınız şryler robot değil.
    Ema şurayı keserse, macd bilmem kaça inerse, yok yüzde kaç kar yapılırsa bunlar bellediğiniz işlemler değil. Bunlarla para kazanamazsınız. Varsa elinde microsaniyeyle işlem yapacak server ın, kodunu yazalım, beraber kazanalım.

O gördüğünüz yapıkredi, merril botları scriptle işlem yapıyor ve server ları emirlerin iletildiği yerin dibinde..
    Türkiye de hft işlem yapan 2 kurum var, merril ve yapıkredi. Bu kurumlar dışında gün içi başka kurumlara geçiyorlar mı, bilmiyorum..
    Ben düşünce alıyorum yükselince satıyorum ,mart ayından bu güne kadar en az 100 bin tl sini aldım,nasıl ROBOT bu?
    Sistem çok basit, robota gerek yok,sistem dediğim sadece RİSK almak,düşeni al,yükseleni sat,bu kadar basit.(bence)

YTD

8. Eskiden her şehrin belli başlı otobüs firması vardı. O ilden Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa gibi illere çalışırlardı. Gaziantep Seç, Çayırağası, Kayseri Kent, Diyarbakır Sur, Malatya Beydağı, Hatay Has vs. Bunun dışında Kamil Koç, Metro, Varan İstanbul merkezli bir çok yere çalıyor gibiydi.

Bizim borsada da o mantık var gibi.

Borsada da her tahtanın bir iki sahibi var onların dediği oluyor. Büyük kurumlar ise başta büyük hisseler olmak üzere her tahtada işlem yapabiliyor. Ulker grubu hisselerinde UNLU yön verici işlem yapabiliyor, onun tersine işlem riskli oluyor. Kozaa ve İpeke'de garanti ve iş yatırım belirleyici, TRCAS'da Deniz yatırım, AGHOL'de ALternatif menkul gibi, KOZAL ise no mans land hisse gibi.

Ufak hisselerde robotları çözmüşler, birden tüm emirleri kaldırıyorlar robot aldığı veya sattığı ile kalıyor. Ben de robota güvendim ortada kaldım karanlık odada serbestten sattım kaçtım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 355/1001 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •