Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu borsa aslında karı koca için uygun, daha faza disiplin olur, önceden belirlenen kurallara uyulur, az işlem açılır.

Mesela KAP'dan haber düşüyor balıklama atlanılıyor 15 dakika sonra iş terse dönüyor ama zarar başlamış oluyor.

İki kişi olunca birinden biri engeller. Yani iki kişi olunca duygusal veya acele işler daha az yapılır bence.
    Benim tecrübeme göre, borsadan anlasa dahi eşiniz,borsada işlem yaparken hiç kimse olmamalı,mümkünse telefonda kapalı olmalı.(bence)

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Temsilde hata olmaz derler,cinayeti ben tasarlayım ama tetiği başkası çeksin gibi.
    O tip bir şey sonsuza kadar benim aklıma gelmez, bana faydası yok. Ben ver kurtulcuyum, olmadı kaçarım. Rekabeti sevmiyormuşum.

Ters düşünmek lazım.

Birine akıl verirsen, takip etmek ve sonuca katılmak da artık senin sorumluluğunda olur. Buradan ne anlaşılır diye insan her zaman sormalı.

İnsan güvendiği, dostların arasında daha rahat olur, çünkü dost her söyleneni hemen ciddiye almaz, fikir değiştirirsen de çok kızmaz.
    Yabancı her söyleneni anladığı gibi anlar, işine gelmediği zaman da sen böyle demiştin diye hatırlatır.

Siz Kekik Yağını yazdınız teşekkür ettiniz, kekik yağı içtim dişlerim döküldü de denebilir, adam da sorar nasıl oldu diye.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O tip bir şey sonsuza kadar benim aklıma gelmez, bana faydası yok. Ben ver kurtulcuyum, olmadı kaçarım. Rekabeti sevmiyormuşum.

Ters düşünmek lazım.

Birine akıl verirsen, takip etmek ve sonuca katılmak da artık senin sorumluluğunda olur. Buradan ne anlaşılır diye insan her zaman sormalı.

İnsan güvendiği, dostların arasında daha rahat olur, çünkü dost her söyleneni hemen ciddiye almaz, fikir değiştirirsen de çok kızmaz.
    Yabancı her söyleneni anladığı gibi anlar, işine gelmediği zaman da sen böyle demiştin diye hatırlatır.

Siz Kekik Yağını yazdınız teşekkür ettiniz, kekik yağı içtim dişlerim döküldü de denebilir, adam da sorar nasıl oldu diye.
    sn Ariston galiba yoruldum,bu yazınıza hemen cevap vermeyim,kafamı toparlayamıyorum.
    Yarın görüşmek dileğiyle, herkese iyi sabahlar diliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn Ariston galiba yoruldum,bu yazınıza hemen cevap vermeyim,kafamı toparlayamıyorum.
    Yarın görüşmek dileğiyle, herkese iyi sabahlar diliyorum.
    İyi geceler/sabahlar

Her şey insanın kendi içinde gizli bence. Farklı farklı insanlar olmakta da fayda var. Herkes aynı olsa robottan farkımız kalmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Öncelikle ricam siyaset karışmadan bakalım
    Oto center de tanıdım plaka alan satan var. Ve en büyüklerinden
    Olaya şu acılardan bakarsak durum nasıl olur

1-Plaka galericileri plaka alan satan kışı demek.
    Emlakcı gşbi

Plaka pahalı olursa mı çok alınıp satılır yoksa ucuz olursa mı
    Şuan kendi plakası olan galericilerin ilk başta ellerindeki plaka ucuzlayacağı için bir zararı olur sonra fark etmez
    Adamlar alım satımdan para kazanıyor

2-plakalar tek kışının olduğu gibi
    Yarım plaka, çeyrek plaka da var
    2 milyon TL üzeri bir plaka
    Böyle olunca kişiler güvendiği galerici üzerinden bu şekilde ortaklık yapıp kıra geliri gibi gelir alıyorlar. Burada plaka ucuzlarsa ve piyasaya 5-10 bin adet daha plaka gelse galericinin ne gibi bir zararı olur

3-elinde çok sayıda plaka olan kesim de var. Tanıdığım yemek sektöründen bir arkadaşın çok sayıda plakası var vede galericiler bu ve bunun gibilerin plakalarının kiralanması işlerini takıp ediyorlar
    Bunlar yatırım amaçlı alınmış

Özetle bu işten plaka sahipleri zararlı çıkar
    Galerici alım satım komisyonu
    Veya kiralama işinden komisyonunu almaya devam eder

Yanı şuan daire fiyatları çok arttı
    Emlakcılar bu işin neresinde ve nereden para kazanır
    Genelde
    Hem emlakcı hem galerici aracıdır
    Tabii kendi malı olanda olur
    Ama çoğunluk aracıdır ve fiyatin düşmesi, arzın artması onlar için kötü değil

Peki niye sesleri çıkıyor
    Çünkü plaka sahipleri adına onlar konuşuyor

Bir başka konuda şu
    Sn İmamoğlundan öncekilerin en büyük özellikleri
    Satacak her şeyi satmak değil mi idi
    Taksi plakası satmayı atladılar mı dersiniz

Özetle hükümet'ten yeterli destek alamayan Sn İmamoğlu burada bir gelir görmüştür.

Kişisel olarak buna ihtiyaç varmı yokmu bilmiyorum

Bildiğim şey
    Sabah akşam vede yağmurlu zamanlarda boş taksi bulmak problem oluyor
    Diğer zamanlarda trafikte bir sürü boş taksi

Trafiğe 5 bin taksi daha çıkıp akşama kadar trafikte olsalar ne kadar yoğunluk artışı oluyor bilmiyorum.

5 bin plaka demek 5 milyar demek
    Fiyat yarı yarıya düşse 2.5 milyar demek

2020 ibb bütçesi 25 milyar

Sn İmamoğlu dan öncekiler
    Bu parayı es geçmeyeceğine göre neden satmamışlar.

Bu işe siyaset karıştırmadan
    Dünya ortalaması, nüfusa oranı nedir,

Ondan sonra
    artırılması gerekiyor ise artırılsın derim

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kamu hizmetinde rant olmaz. Bir grup insan para kazanacak diye ben neden pahalıya taksiye biniyorum.
    Bu rantın sıfırlanması gerekir. Kurallara göre bir kişinin birden fazla plakası olamaz. Yarım çeyrek plaka hiç olamaz.
    Arzu edilen plaka sahibinin araç kullanmasıdır. Ve kendi olmadığında şöför çalıştırmasıdır. Zaten plaka kirası milyon ediyorsa plaka sahibi aracı kendi kullandığında ciddi para kazanacaktır.
    Plakanın bedeli zaman içinde enflasyondan fazla artıysa zaten arz problemi var demektir. Para kazanılamayan bir malın değeri 2 milyon olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. dow future eksi japonya eksi benim tcell shortlar adam olur gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Heryer kırmızı... bugün satıcılı olurusak günlük macd sat short yönüne dönebilir...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Cümleten bol kazançlar dilerim 😃

Baya kişiyi üterler bugün 🙃

Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •