Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Viop-XX

John Bolton: Trump Erdoğan’a, Halkbank sorununun Obama döneminden kalma savcılar değiştiğinde çözüleceğini söyledi

http://www.msn.com/tr-tr/haber/gunde...mdUa&ocid=iehp

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    John Bolton: Trump Erdoğan’a, Halkbank sorununun Obama döneminden kalma savcılar değiştiğinde çözüleceğini söyledi

http://www.msn.com/tr-tr/haber/gunde...mdUa&ocid=iehp
    Paralel amerika :d
    Trump ile takke dustu kel gorundu rüyalar ulkesinin

3. KAPTANIN SÖZÜ: çizgilerinizi titiz çizerseniz uzun süre size yol gösterecektir ....

demek borsanın kaç gündür yataya sarmasının sebebi buymuş. türkcell

o işi de çözdüler.

artık patlama zamanı gelsin bankalarda bist30 da bekleyen ( ben dahil ) o kadar insan var ki

sonra ekonominin iyi kötüsünü fiyatlandırırız.

çöp kağıtların tavan tavan gitmesi borsamızın karakterine zarar veriyor. çer çöp borsayı tutuyor sokaktaki simitçi bile biliyor artık.

not: ( simitçi lafını kullanıyorum kimse yanlış anlamasın aşağılamak gibi bir şey söz konusu asla olamaz )

5. Trump in bistteki gizli el oldugunu soyluyordum
    Imzam trump = herif di

Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, Trump- Erdoğan ve damatları arasındaki İlişkiyi anlattı

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    neden bu kadar iskontolu satmış acaba? hiç normal değil...TCELL gibi bir şirket....
    Belki 20 tane neden yazabilirim ama en önemlisini yazayım:Çünkü Türkiye kurumlar ve kurallar ülkesi olmaktan uzak.2010-2014 arası 4 yıl üst üste Tcell'in genel kurul yapması, hükümet komiseri genel kurula gönderilmeyerek engellendi.Yatırım yapılabilir bir ülkede sağlanması gereken şartlar eksik olunca hisse senetleri de doğal olarak iskonto görüyor.Telia da sonunda pes etti,"kurtarabildiğimiz kadarını kurtaralım diyerek " buldukları fiyata satıp kaçtılar.Bundan sonra Türkiye'ye yatırım yapmayı düşünen yabancı sermayeye caydırıcı bir örnek olacak...

Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •