Sayfa 668/1001 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bakıyorum da Myfinans ve bazı arkadaşlar haricinde diğer eski arkadaşlar topiğe uğramıyorlar. Webster, Mustafa, News, jmk ve diğerleri ne yapıyorlar acaba? İnşallah sağlık ve huzur içindedirler.
    Yazma şevkini kırıyorlar insanların..bende yazmayacagim arada ses veririm işte böyle

2. investing 1 yıllık tahvilde düşüş göstermiş, kvba'lar için tahvil durumuna bakabilen var mı?

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Gerçekten onu ben de farkettim. Tesadüf olamayacak kadar tuhaf. Her gün aynı, ama ptesi üç katı yerine hep iki bucuk katı getiri geliyor. Bariz bir kötü niyet, bir şey var.
    Bu arada bahsettiğiniz fonlar kısa vadeli borçlanma, fil ise para piyasası fonu. Mukayese doğru olmaz.
    Adı benim için önemli değil. FIL de bunlarda valörsüz.benim için aynı kapıya çıkar.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bakıyorum da Myfinans ve bazı arkadaşlar haricinde diğer eski arkadaşlar topiğe uğramıyorlar. Webster, Mustafa, News, jmk ve diğerleri ne yapıyorlar acaba? İnşallah sağlık ve huzur içindedirler.
    eskilerden JMK emmim ve myfinans üstadım kaldı.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yazma şevkini kırıyorlar insanların..bende yazmayacagim arada ses veririm işte böyle
    burası adı ustunde forum ,her kes dusuncelerini fikirlerini tecrubelerini serbestce paylaşmalı ,bence dilediginiz gibi yazın.syg

6. Fonlardsn tamamen çıkmıştım. Ama gelin görün ki mevduat dip seviyelerde, altın yüksek, dolar orta uzun vade yukarı (bir miktar var) borsa yukarlarda zorlanmaya başladı gibi. Bir düzeltme gelir mi? Sonuçta fonlara bugün yine alış talimatı vererek dönüş yaptım. İnşallah trene son vagonda binmemişimdir. Ama borsa düzeltme yapsa da önü açık. Çünkü başka alternatif yok. Umudum bu açıkçası. Fonlarda ise değişken ve hisse fonlar dışında getirisi olan doğru dürüst bir şey yok. Bir ara altın ve eurobond fonları almıştım. Getirisi iyi oluyor ama düşüşü de çok pis oluyor. Şimdilik onlardan uzak durmaya karar verdim. Herkese bol kazançlar.

7. Günlerdir sabırla düzeltme bekliyorum, zararına bozdugum yerleri çoktan geçti, hiç panik olmayıp unutmak varmış ama cesaret edemedik işte, şimdi şeytan dürtmeye başladı, yeter artık düzeltmesi filan yok gidiyor işte diye, bu sefer de tepeden malı kucağımıza almak var , yarin parça girmeye başlayacağım..
    Bu mesajın birkaç gün sonrasında düzeltme başlarsa güler miyim ağlar mıyım bilmem

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    bazı astroloji meraklılarından ekonomi dersi almak istememiş olabilirler. aynı kişi şimdi çıkıp 3 gün sonra ekinoks var dip tepe değişir yazar aman ha kimseye değil kendinize güvenin...

Sayfa 668/1001 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •