investing 1 yıllık tahvilde düşüş göstermiş, kvba'lar için tahvil durumuna bakabilen var mı?
Fonlardsn tamamen çıkmıştım. Ama gelin görün ki mevduat dip seviyelerde, altın yüksek, dolar orta uzun vade yukarı (bir miktar var) borsa yukarlarda zorlanmaya başladı gibi. Bir düzeltme gelir mi? Sonuçta fonlara bugün yine alış talimatı vererek dönüş yaptım. İnşallah trene son vagonda binmemişimdir. Ama borsa düzeltme yapsa da önü açık. Çünkü başka alternatif yok. Umudum bu açıkçası. Fonlarda ise değişken ve hisse fonlar dışında getirisi olan doğru dürüst bir şey yok. Bir ara altın ve eurobond fonları almıştım. Getirisi iyi oluyor ama düşüşü de çok pis oluyor. Şimdilik onlardan uzak durmaya karar verdim. Herkese bol kazançlar.
Günlerdir sabırla düzeltme bekliyorum, zararına bozdugum yerleri çoktan geçti, hiç panik olmayıp unutmak varmış ama cesaret edemedik işte, şimdi şeytan dürtmeye başladı, yeter artık düzeltmesi filan yok gidiyor işte diye, bu sefer de tepeden malı kucağımıza almak var , yarin parça girmeye başlayacağım..
Bu mesajın birkaç gün sonrasında düzeltme başlarsa güler miyim ağlar mıyım bilmem
Yer İmleri