Türksel deki gelişmeler tam olarak nedir diye biraz araştırdım ama fiyat yükselişini anlamlandırmama yetmedi, temettü artış umudu mu sadece?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türksel deki gelişmeler tam olarak nedir diye biraz araştırdım ama fiyat yükselişini anlamlandırmama yetmedi, temettü artış umudu mu sadece?
Ayrıca bakış noktam da türksel şu an 36 milyar TL. Fakat %24 ü 530 milyon dolara (3,6 milyar TL) satıldı.
Bu durumda satana göre turksel in toplam değeri 15 milyar TL bile olmamalı.
Bu durumda hisse pahalı, değil mi?
Zaten hesap basit, önümüzdeki 10 yıl ben bu hisseden kaç usd temettü alırım...600 milyon usd...ver 600 milyonu, hadi eyvallah.
Benim zoruma giden, bu kadar ucuz değerleme, varlık fonu ucuza aldım diye seviniyordur, ama şirket için utanç verici bir durum. Bim in yarısı kadar değeri yokmuş.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Kapanışta 3 lot daha tcell alabildim. 12. Ay vadede.
Bugün tavanı bulduk, yarında tavandan satarsak, en kötü yüzde 5 bile yukarda satsam(ki açılışta tavana yakın açacağına adom gibi eminim)
Yeterli..
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
sabır da etsek olmuyor işin aslı kolay para yok burda, av ve avcı var
Bistteki spekler bana gıcık heralde, bunca yıldır bu camiadayım aldığım gitmiyor sattığım uçuyor, mahsus yapar gibi özellikle ben satınca yükselmesi yok mu, işte o an bitiriyor beni
ama sistem böyle malesef risk almayınca da heyecan olmuyor.
bizimkisi dostlar alışverişte görsün günlük hacim olsun dükkan açık kalsın
Borsa yıllardır düşer ve çıkar ve yine düşer ve yine çıkar ve tekrar ve yine tekrar, film gibi bişii
Hamdım Piştim Yandım
Bankalar niye çıkmıyor? Eregl, tüpraş niye çıkmıyor yerinde sayıyor?
Bunların bütün cevabı bilançolarda. Özsermayeye son 2 yılda ne kadar para atabilmiş?
Eregl nin bilanço değeri 6 TL.
Fiyatını zaten değerinin üstünde tutuyorlar. 6tl de veya altındaki rakamlar ucuz kabul edilir..
Yer İmleri