Sayfa 413/1001 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Viop-XX

1. Borsaya çok kafa yormayın. Yükselecek başka çaresi yok. Bu ay hedefim 115.000. gelecek ay daha anlamsız yükselecek. Bilançolar kötü geldikçe yukarı gidecek. Gelecek ay 120.000 mutlaka görülür.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bankalar niye çıkmıyor? Eregl, tüpraş niye çıkmıyor yerinde sayıyor?
    Bunların bütün cevabı bilançolarda. Özsermayeye son 2 yılda ne kadar para atabilmiş?
    Eregl nin bilanço değeri 6 TL.
    Fiyatını zaten değerinin üstünde tutuyorlar. 6tl de veya altındaki rakamlar ucuz kabul edilir..
    Hisse 1.26 temettü veriyor...
    Tamam önümüzdeki yıl vermeyebilir ama bu kadar çöp içinde pahalı diyorsunuz!!!
    Düşsede alsak 7 ye de razıyız....

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Zaten hesap basit, önümüzdeki 10 yıl ben bu hisseden kaç usd temettü alırım...600 milyon usd...ver 600 milyonu, hadi eyvallah.

Benim zoruma giden, bu kadar ucuz değerleme, varlık fonu ucuza aldım diye seviniyordur, ama şirket için utanç verici bir durum. Bim in yarısı kadar değeri yokmuş.
    Milliyetçi cepheden bakanlar için şirketin ucuza alınması gurur verici olabilir ama Türkiye’ye belli oranda yatırım yapmak isteyen yabancı sermayeli şirketler için kötü örnek olacaktır.
    şu noktada merak ettiğim, başka yabancı sahipli şirketlerde tvf’nin kapısını çalacak mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hisse 1.26 temettü veriyor...
    Tamam önümüzdeki yıl vermeyebilir ama bu kadar çöp içinde pahalı diyorsunuz!!!
    Düşsede alsak 7 ye de razıyız....
    Pahalı demek benim haddim değil. Ben bilanço raporunu 6TL olarak hesaplıyorum.. ve işlemlerim bu beklentiler üzerinedir.. 6 tl den sürekli dönmesi bunu işaret eder.. beklenti farklı olabilir..
    ancak beklediğim gibi bankalar, eregl, tüprs performansları kötü..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yok senin yanlışın var

O dediklerini bana yapıyorlar

Ne alsam kuruyor ne satsam uçuyor

Sadece bana garezleri var

Paragöz abime bi sor bakalım Gübrf nerden nereye geldi
    2.5 tan 25 e
    Biz ne kazandık, sıfır var elde sıfır
    acaba ben satmasaydım çıkarmıydı, çıkmazdı.
    malı toplamadan hiç bir spek götürmüyor ben bunu anladım artık sıkıntı yapmıyorum böyle şeylere
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Pahalı demek benim haddim değil. Ben bilanço raporunu 6TL olarak hesaplıyorum.. ve işlemlerim bu beklentiler üzerinedir.. 6 tl den sürekli dönmesi bunu işaret eder.. beklenti farklı olabilir..
    ancak beklediğim gibi bankalar, eregl, tüprs performansları kötü..
    Şu ortamda şişen ortalama FK larda ve temettü alışkanlığı olan bu şirkette biraz zor gibi...
    Umarım düşerse alırız...
    Bankalar niçin kötü...
    Bir ekonomik toparlanma olursa ilk önce bankalar toparlanma tarafında olmaz mı?
    Sınailer sizce sorunsuz 2021 i fiyatlamıyor mu?

7. Zamanın da halk b yi kaçtan arz etmiştik bilmem kaç dolar şimdi kaç cent ??

Turkcell’in büyük ortağı çok ucuza vermiş hisseleri yangından mı kaçıyorsun mübarek parayı sokaktamı buldun tek aklıma takılan bu

Yani devletimiz iyi beceriyor üstten verip alttan almayı

8. Uzun bir süre gün içi düzeltmelerle yön yukarı. Tl bazli rekor mutlaka kırılacak. Abd seçimi yön belirleyici olacak. Ozamana kadar yön yukarı.

Sayfa 413/1001 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •