Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Viop-XX

1. Viop dışı olacak, ancak mesela DITAS örneğini vereyim. Hissenin değeri bilançoda benim için 16TL.
    16tl nin her rakam ucuz kalıyor.. hisseye devamlı 16 tl den alıcı geliyor.. bu da değerinin 16 tl olduğuna işaret...
    İsterse 25 tl ye de sürer... benim için köpüktür... taa ki sonraki bilançoya kadar..
    Yüzde 25 kar yapar, hisse bu sefer yüzde 25 ekstra ucuz olur..
    Ama ne yapar eder ederine gelir..
    Türkiye de bir çok şirket var bilançolarının fiyatı borsaya yansımayan... TCELL ve TTKOM da bunlardan biri..

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bankalar niye çıkmıyor? Eregl, tüpraş niye çıkmıyor yerinde sayıyor?
    Bunların bütün cevabı bilançolarda. Özsermayeye son 2 yılda ne kadar para atabilmiş?
    Eregl nin bilanço değeri 6 TL.
    Fiyatını zaten değerinin üstünde tutuyorlar. 6tl de veya altındaki rakamlar ucuz kabul edilir..
    Öz sermayesi sürekli azalan migros 16 liradan36 liraya çıkabiliyor. Krdmr %10 çıkıyor muhtemelen yarında en az %5 cikar. Bunların ozsermayesi harika ereglininki kötü. Mesele özsermaye meselesi değil badem nerde onu bulmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şu ortamda şişen ortalama FK larda ve temettü alışkanlığı olan bu şirkette biraz zor gibi...
    Umarım düşerse alırız...
    Bankalar niçin kötü...
    Bir ekonomik toparlanma olursa ilk önce bankalar toparlanma tarafında olmaz mı?
    Sınailer sizce sorunsuz 2021 i fiyatlamıyor mu?
    Son gel gelleri yapıyorlar, birşey fiyatlandığı yok...

4. Yakın vadedeki shortlara eziyet için sürdükçe sürüyor yukarı, DOW açılıştan beri aynı yerde ama 800 puan yukarı aldı akşam seansında

5. Bana biri özsermaye olayını anlatabilir mi .

Amiral ve bakkalın bilançoları karışmış olabilir mi acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Yakın vadedeki shortlara eziyet için sürdükçe sürüyor yukarı, DOW açılıştan beri aynı yerde ama 800 puan yukarı aldı akşam seansında
    dow düşmeden önce (geri alışta) bist'ten daha yukarı vurdu
    belki o sallanırken arayı kapatıyoruzdur

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Şu ortamda şişen ortalama FK larda ve temettü alışkanlığı olan bu şirkette biraz zor gibi...
    Umarım düşerse alırız...
    Bankalar niçin kötü...
    Bir ekonomik toparlanma olursa ilk önce bankalar toparlanma tarafında olmaz mı?
    Sınailer sizce sorunsuz 2021 i fiyatlamıyor mu?
    Bankalar kendi aç gözlülüğünün cezasını çekiyor. Çok fazla açıldılar. Haliyle karlılıkları düştü.
    Ferit şahenk bunu bildiği için hisseleri bbva ya sattı. 8 liradan.. hisse hala 8 lira.
    Adam zaten ne olacağını biliyor..
    Şuan takip ettiğim kadarıyla ykbnk ucuz olabilir, bilançolarını çözebilmek çok zor...
    Ancak fonlar ve yabancılar ykbnk tahvillerini alıyor bir bildikleri var ki alıyorlar. Diğer bankalar şuan için sadece temettü görevi görür.. alıcısı çok, hisseler yabancılar tarafından baskı yiyor..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bişii daha
    en son sattığım seneti biliyon 1.75 den sattık anında 2 ledi
    , muhtemelen bunuda roketliycekler ama birileri yeni giriş yapmış olmalı ki bir haftadır tahtayı baskılıyor sipekisi. o adam satsın bi gör ne olucak, haaa satmazsa götürmez ler, yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 414/1001 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •