Originally Posted by
talebe37
Sayın kahramanbey aldığınız uşak ile ilgili bir sıkıntı yok. O aynı fiyatta ve aynı şekilde kalacak.
Ama aynı durum usakr için geçerli değil. Usakr için bugün son gündü yani yarın olmayacak benim bildiğim. Yeni hisselere dönüşüm de haftaya tamamlanacak.
Yani mesela 0.63 den 10 bin lot usakr almış olan biri 6300 tl verdi. %145 bedelli olduğu için 14.500 tl para yatırıp 14.500 lot yeni usak a sahip olacak. Toplamda 6300+14500=20800 tl yatırmış olacak. 20800/14.500= 1.43 ort oluyor yanlış hesaplamadıysam.
Bunlar tamamen şahsi bilgi ve hesaplarımdır. Ytd
Usakr için kapanış bugunmuş yanı son gun.. Ben 24 üne kadar biliyordum o zaman katılımdakı son tarih 24 haziran olmalı.. Peki elinde r kalanlar ne yapacak yanı sn kahramanın elinde olduğu gıbı.. Rüçhan tahtasından parasıyla almış.. Tahta kapanacak yarından itibaren bıldiğim kadarıyla bedellıye katılamazlar.. Demek o yuzden ne buldularsa verdıler son gun olmasından dolayı..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri