Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Abi bazı ülkelerde perdesiz evler var. Başkasının ne yaptığı bizim için önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Meksika'da yasa var, kadinlarin evin icinde tamamen sivil dolanmalari yasak.

2. Ah ah bitirdi bu corona süper ekonomiyi. Çarşı pazar yanıyor halk yeme içmeyi bırakmış ev almak için yarışıyor. Evlere 2 ay öncesine göre yüzde 10 15 zam gelmiş faiz indirimi de süsü oldu.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Alla alla ben bir belgeselde, evin içinde hem de salonda açık tuvalet gördüm lüks ev bir de, Amerikalı kadın kocasına hayatta almam bu evi dediydi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Denetim nasıl yapılıyor acaba

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Abi bazı ülkelerde perdesiz evler var. Başkasının ne yaptığı bizim için önemli

Gençliğimde olacak, o kadınlar bu olaydan sonra tekrar benim sitede havuza girecek, mayoyu sıyırırdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Denetim nasıl yapılıyor acaba

Denetleyen denetliyor, mesela ABD'de bir eyalette misyoner pozisyonu hariç yasak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    1992 de sovyetler çekildikten sonra iç savaşı kazanan taliban afganistan da kadınlara dışarıda burka zorunluluğu getirmiş, evlerinin içinde serbest dolaşabileceklerini fakat bütün perdelerinin simsiyah ışık ve görüntü geçirmeyecek şekilde kapalı olmasını şart koşmuştu. Mesela 3 afgan kadından 1inde kemik hastalığı ve d vitamini eksikliği müslümanların bu kadını kapatma hırsından dolayı.

Alaman iti, kulübesine dönmüş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •