bugün bir şeye çok şaşırdım.....forumda cuma mübarek gün pala cuma günü artı kapatır diyen syn.. bozkurt hangi amaçla bugün şort oldu ilginç......... forumda cuma muhabbetini bozkurt .... badem muhabbetini bulut bey çıkardı....syn. bulut dünyada zevk veren 3 şey vardır derdi bi abim.... 1 ) kumar .... oynarken wc n gelse eli göreyim der gitmezsin derdi... 2 ) boşalma anı...insan kendini kaybediyor 3 ) büyük tuvalet... oh be dünya varmış dersin ....bademlerde para bol kumar büyük zevk abi ......onlar iyi keşfett burayı..
Paragöz abi ironi yapmış gibi yazdı ama ağzından kacırdı bence gerçekten şort actı, ilerleyen günlerde tüylerim diken diken oluyor derse şaşırmam. Bigşort abi ise tam bir Boğa hemide has boğa, Sercannn abi gibi en hasından. şort aç kapa şeklinde işlem yapıyor ama lönkcülere çalışıyor DİE düşünüyorum
Eskiden go go go go yapalım dediğimde tamam derdi, go go go go yapalım diyorum ben yapmam diyo, şır şır diyo ama ortada damla yok.
ütülmek ayıp değil, kâr zarar kardeştir
Hamdım Piştim Yandım
size bir tüyo vereyim ekgyo bankalarda hareket varsa harektli yoksa bankalarla birlikte hareket ediyor....pala akıllı ol yeter artık yav... piyasada para bollaştı... paranın evi bankalardır.... hangi şirket para kazansa parayı bankaya yatırır...bu kadar cebelleşmen yeter gına geldi millete.....
Yer İmleri