Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Doaş tavan bozup sonra tavan kapatması çok ilginç

Tavan bozup tavan kapatması mal toplamak niyetini gösterir.

Trcellde aynısı oluyor bıgün

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    129.800 flat

Yok agam bu borsa mayyaklastı iyice
    Günaydın esnaf,

bugün biraz sakinleşmiş ortalık,
    Siftahımızı yapalım belki sansımız açılır seytanın bacağını kırarız

131.700 full şort
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyordum ama dünkü pastada short diğer sayısında ciddi artma var.
    İki vade arasındaki makas iki günde 1000 puan civarı azaldı, yakın vadedeki short others üzerine oynadılar resmen.

4. Turkcell den kardemir de varlik fonuna devredilebilir deniliyor

5. Short işi zor is inat ettin mi batıyorsun, sen batacaksinki piyasa dönecek, yada sen kapatacak sin dönecek hele birde longa dönersen palanın en sevdiği. Zamanında çok büyük aptallıklar yapmışız.

6. Açıkçası söylemeliyim ki; cauti.. distrecus.. vb leri yazarlar yüzünden buradaki bir çok kişi 3-5 senede bir oluşan, hisselerin tavan tavan yaptığı dönemleri kaçırıyor..
    Sebebi belli.. bu kişiler forumda ciddi anlamda algı yaratıp LONG açan varsa bile kapatıp shorta döndü.. neden? Çünkü corona virüsü de fırsat bilip, dağıtılan krediler, piyasa akışı vs hepsini baz alıp kriz goygoyu yaptılar..
    Halbuki mesaj basitti, FED bütün şirketlerin, ÇÖP olanlar dahil hepsinin tahvillerini alacağız dedi... bu ne demek? Sınırsız para demek..
    kriz göstere göstere gelmez... geldiğinde önlem alınır, krizde bertaraf edilir...
    Kriz beklenmedik anda gelecekki önlem alama, vursun kavursun..
    Bu forum sırtındaki keneleri yok etmeli. Viop da nasıl işlem yaparız diye soranlar var.. tavana yapışan hissenin neden tavana yapıştığını? Tavana gitse en kötü tavanda bozdururuz diye düşünüp bozduramayan, ertesi günde tavan yiyen ve iflas bayrağını çekenlerle dolu...
    Çok değil dün gece bile shortlar rahat uyusun diyenler vardı.. neticede 11 de poz alan bile 3bin yedi... bunlar az buz puanlar değil... 200 puan bile almanın zor olduğu bir piyasada hemde...

Ben bugüne kadar yanlış yönlendirdiğim tek bir mesaj varsa buyursun paylaşsın..
    Yapmadığın işlemi de burada paylaşmadım..
    Neyse daha fazla uzatmıyayım ama engel listeme ilk defa birilerini aldım bugün..
    Bütün herkesin kaybetmesine üzülürüm, ancak burada birisi gerçeği söylediğinde, gerçekten işi bilen kişiler işlem yapmaya başladığında “kaybetme hırsıyla” çok ciddi olarak saldırılıyor..
    Sırf bu yüzden volalite hisseleri seans kapanışında söyleyip faydalanmak isteyen varsa faydalansın diye yazıyordum onu da bıraktım... daha da benden bu kadar.. selamlar..

7. an itibariyle hedeflediğim 2020 portföy değerime ulaştım çekip gideyim mi buralardan ne dersiniz.

yoksa otur masada bir el dahamı dönelim dersiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Aynen devam pazar yok bisi yok. Hatta kıtlık bile yok henüz.[emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon