Arkadaşlar dün de uyardım dikkatli olun diye ancak bu kadar yükselen hisse de artık herşey olabilir eğer taban olursa ki bence muhtemel bir kaç taban görebiliriz.
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar dün de uyardım dikkatli olun diye ancak bu kadar yükselen hisse de artık herşey olabilir eğer taban olursa ki bence muhtemel bir kaç taban görebiliriz.
yatırım tavsiyesi değildir
Bence 5 tane taban yer.hatta 10 tane[emoji23] [emoji23]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllık ortalama 40m. tl kar yapan bir şirketle birleşiyor,kot sayısı 1/3 oranında azalıyor. Piyasada 2 küsür milyon lor ve ortalama 40 milyon tl kar yazan şirket bunları Yanyana koyunca ne olur bu şirket?bekleyip görelim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ben dün 3.45-3.46 görmeme rağmen satmasım, satmayacağım. az önce de dediğim gibi yukarıda, sermaye arttırımı ve şimdi dediğiniz gibi lot sayısı 3/1 azalacak ve karlı bir şirket, ayrıca tanap ihalesinin içerisi olan bir firma. bunlara ek üretim ve siparişleri artacak bir firma olması nedeni ile filmin sonunu görmek istiyorum. istedikleri kadar silkelesinler, hepsi az önce saydığım nedenler ile ilgili olduğundan, benim şahsi fikrim, kimse etkilenmeden kendi kararını verir. Y.T.D.
Kardeş sen şakamısın beklenti bitmemiş akşam SPK Bülteni yayınlanmamış, hızlı çıkşı sindiriyor , 6 yıl evvel 4.0TL den halka arz olan şirket burdan madem 2 TABAN yiyecek neden 3,45'i dün gördük takaslara bakarsan en fazla mal çıkışı 200.000.Adet tek firma mal zaten piyasada yok.
Senaryom : Tahminim bugün için saat 16:30 a kadar dinlenme-sindirme akşam gaza basıp , ONAY alındıktan sonra PAZARTESİ TAVAN açılışı...........i(yatrım tavsiyesi değildir-kendi hayal teorim)
Yer İmleri