Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Aleksey Yerhov şunları söyledi:"Öyle bir alana değindik ki her kelime her ima durumu ciddi şekilde değiştirebilir. Genel bir cevap vermek durumundayım. Kullanılıp kullanılmayacağı tamamen sahip ülkenin hür iradesinde alınacak karardır. Türkiye' nin bizden satın almak istediği ürünü biz sattık. Bu sistemlerin sahibi Türkiye'dir. Tamamen ülkenin kararına bağlı bir durum. Duruma basit bir örnekle bakalım: ben bir aracın distribütörüyüm siz de benden araç almak istediniz. Satış yaptık. Sizden parayı aldım, aracı verdim. Araç sizin. İster plaja gidin, ister patates taşıyın, isterseniz üstüne makineli tüfek monte edin savaşa katılın,onu garajda saklamak sizin doğal hakkınız."

Kaynak Yeniçağ: Rus Büyükelçi'den hakaret gibi S-400 açıklaması

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/r...si-282330h.htm
    bakalım patates mi taşıyacağız yoksa ülke savunmasında mı kullanacağız..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uçaklarımız eskiyor. Yenisi teslim edilmiyor. Ve biz parayı hava savunma sistemine mi yatıracağız ?
    2,5 milyar dolarlık bir hava savunma sistemi sizce kaç milyar dolara geliştirilir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu maliyet konusu benim dışımda.

https://www.aa.com.tr/tr/bilim-tekno...edildi/1882579

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Nasil olsa bi işe yaramayacak artik üretmeye degmez abi. Çin sonic silahlar gelistirmiş diyorlar abd nin elektrik data vs sistemlerini bloke etmeye hazirlaniyor.
    sonik mi?
    elektro manyetik mi?

Aslında elektro manyetik bi top tasarlamak lazımdı.
    Burdan bir ateşliyon urusya,
    bi daha çin
    bi daha amerika.
    Fena ateşlerim büle.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Alman sen olmayasın... ilk yazılanı tekrar oku bakalım geriye dönüp ...
    Kasimda nerenin seçimi var ABD digilmi yoksa bizde de mi var kasımda seçim

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sonik mi?
    elektro manyetik mi?

Aslında elektro manyetik bi top tasarlamak lazımdı.
    Burdan bir ateşliyon urusya,
    bi daha çin
    bi daha amerika.
    Fena ateşlerim büle.
    Al sana elktro manyetik top,hemide yerli üretim.

https://www.hurriyet.com.tr/video/mi...gecti-41346585

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uçaklarımız eskiyor. Yenisi teslim edilmiyor. Ve biz parayı hava savunma sistemine mi yatıracağız ?
    2,5 milyar dolarlık bir hava savunma sistemi sizce kaç milyar dolara geliştirilir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ruslar hala sovyet silahlarını taşıyor. Ve sanayiisi modern değil. Biz ise tamamen modern sistemlere sahibiz. Sandığınız kadar iyi değiller. Biz drone konusuna ağırlık verdikki bencede geleceğin silahları ve bu konuda dünya birincisi olmasak da ilk 3 teyiz diyebilirim.

Hss bir ihtiyaç olduğu için, s400 tarzı bir üretim yakında gelmek üzere.
    Türkiye nin savunma sanayiisi şuan parti üstü bir politikada. Kim gelirse gelsin, projeleri devam ettirmek zorunda. Çünkü 30-50 yıllık proje çalışmaları var.
    En büyük atılım ise TFx

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Aleksey Yerhov şunları söyledi:"Öyle bir alana değindik ki her kelime her ima durumu ciddi şekilde değiştirebilir. Genel bir cevap vermek durumundayım. Kullanılıp kullanılmayacağı tamamen sahip ülkenin hür iradesinde alınacak karardır. Türkiye' nin bizden satın almak istediği ürünü biz sattık. Bu sistemlerin sahibi Türkiye'dir. Tamamen ülkenin kararına bağlı bir durum. Duruma basit bir örnekle bakalım: ben bir aracın distribütörüyüm siz de benden araç almak istediniz. Satış yaptık. Sizden parayı aldım, aracı verdim. Araç sizin. İster plaja gidin, ister patates taşıyın, isterseniz üstüne makineli tüfek monte edin savaşa katılın,onu garajda saklamak sizin doğal hakkınız."

Kaynak Yeniçağ: Rus Büyükelçi'den hakaret gibi S-400 açıklaması

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/r...si-282330h.htm
    Adam haklı

İsterseniz patates taşıyın demiş

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 509/1001 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz