Sayfa 515/1001 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Viop-XX

1. Yıl olmuş 2020 Hastane açılışları okul açılışları yapacaklar kardeşim bunların nesiyle övünür anlamam

Ulan bu milletin vermediği neyi kaldı birde hastane okul ile övünüyorsun

Vatandaş Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi çeşidi veriyor hastaneymiş

Ulan Fabrika kurun Sanayi kurun bu işsizliği bitirdim DİE gelin övünün

Yok arkadaş millet uzaya maymun gönderir biz hastane açarız övünürüz

Yıl 2020 Bildiğimiz a4 kağıdı bile üretemiyoruz ithal ediyoruz

Niye efendiler zamanın da sattık fabrikayı kapandı vs vs şimdi gerçekleri yazsam buraya çelişkileri olay olur roman olur

açık ara dünyanın en çok vergi toplanan ülkesiyiz..

standart bir Türk vatandaşı olan recep efendi ile standart bir amerikan vatandaşı joe yu karşılaştıralım:

ikiside evli barklı ve araba almak isteyen vatandaşlar..

gelir vergisi oranları aşağı yukarı aynı.. ama araba almak istiyorlar.. average joe arabası için sadece cüzi bir alım satım vergisi verirken recep efendi arabanın fiyatı kadar bir vergiyi ekstradan ödemek zorunda kalıyor..

bu ve benzeri bir sürü ıvır zıvır vergi ile recep efendi hayat standartları anlamında ciddi zulüm görüyor eziliyor.. maaşı yetmiyor.. üstelik average joe nun maaşıda (milli gelir) daha fazla.. her anlamda recep efendi bu ağır vergiler altında eziliyor elinde harcayacak parası kalmıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Bu ülkede nereden baksak 4/5 Milyon kişi 2300/2400 tl ye çalışıyor değil mi ?

Gram altının 400 gayme olduğunu varsayarsak

Vatandaş 6 gram altın alabiliyor yemeden içmeden

Herşey çok güzel değil mi

Ben böyle öpülmeee görmedim yemin olsun

Sabah sabah millet sinirli kalkmış
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    3. dünya ülkeleri seviyesinde yaşarken de 3 cent'e muhtaçtık!
    aradaki fark artık altyapı ve sağlık da dünyaya örnek durumuna gelmiş, savunma sanayinde kendi göbeğini kendisi kesebilecek seviyeye gelmiş, siha' yı iha' yı üretmişiz
    fark orası
    bi görebilseniz.
    Yurt dışına hiç çıkmadığın belli oluyor. Almanya bizi kıskanıyor modunda olmana şaşırmadım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Hastane açılışı müteahhit kafası gibi

TV'lerde reklamlarda nasıl müteahhitler buraya ev yaptım diye boy boy çıkarlar ya farkı yok

Ülkenin başı koyunları böyle kandırıyor çünkü kapasiteleri bu kadar

Ülkenin başı
    açılış dediğin olmayan bir şey yaparsın yada teknolojik olarak daha gelişmiş bir şey yaparsın onunla sen değil ülke olarak övünürüz gavur dediğin elektrikle güneş enerjisiyle çalışan araç yapacak senin daha benzinle çalışan aracın yok 100 yıl geriden geliyorsun şakşakçıların seni uçurmuş ama bunu 5 yaşındaki çocuk bile anlamış zeka yoksunları

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yahu Bu başkanın işi gücü sıkmak !!

Dün tv de bilmem kaç milyar dolar rezerv var diyor . Bu rezervlerin swapların da işin içinde olduğunu söylemiyor

Yahu bu neye benziyor biliyormusunuz Kredi çekiyorsun elalemin parasıyla benim çok param var demeye benziyor ..

Neymiş efendim dünyanın en büyük 10 Ekonomisiymiş el insaf ulan elini atsan 100 kişiden 50 si işsiz memlekette haydi işi geçtim kaç gram altına çalışıyor bu millet yada kaç dolara

Son birkaç senede kura bakın efendiler

Vatandaş olarak ülke olarak nasıl balyoz indirmişler

Eyyyy ABD benden rahibi alırsın !!!!!! Gibi işleri güçleri laf sanatı
    İşin en komik tarafı 93 milyar dolar olarak açıkladığı brüt rezervler, MB başkanı tarafından 33 milyar dolar olarak açıklandı. MB başkanının fetöcülük, bozgunculuk ve hainlikten yargılanmasını talep ediyorum. [emoji41]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Rezervin 93 olması iyi oldu ... [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme