Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Günaydın , iyi pazarlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Babalar günü kutlu olsun ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İYİ Pazarlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kız isteme merasiminin ardından 9 kişide yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edilmesi üzerine 6 bina karantinaya alındı. / NTV

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kız isteme merasiminin ardından 9 kişide yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edilmesi üzerine 6 bina karantinaya alındı. / NTV
    Köylerinden birinde vaka, ahaliyi paniğe sevketmeyelim Reha GAYA'sız ne halt ederiz deye!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Tavşanlıyı bilmeme de
    Şuralardan birinde deprem olur ise teorim tutar.

21 HAZİRAN GÜNEŞ TUTULMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
    "Ateş Çemberli Güneş Tutulması" adı verilen bu tutulma, 21 Haziran'da, Türkiye saati ile 06.45'de gerçekleşecek; 12:34'te sona erecek ve Afrika'dan Asya'ya kadar geniş bir coğrafyada gözlemlenebilecek. Görülebilirlik güzergâhı üzerindeki bölgeler arasında

Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Orta Afrika Cumhuriyeti, Güney Sudan, Sudan, Etiyopya, Kızıldeniz, Yemen, Suudi Arabistan, Umman, Umman Körfezi, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipin Denizi (Guam'ın güneyi), Avustralya'nın kuzeyi ve Pasifik Okyanusu'nun kuzeyi bulunuyor. Tutulmanın Türkiye'den ise en net Hakkari'den görülebileceği belirtiliyor.

7. SON DAKİKA: Akhisarspor'da Yılmaz Vural ve 11 kişide corona virüs

https://www.ntv.com.tr/spor/son-daki...O0ySGUROg_GViA
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: Akhisarspor'da Yılmaz Vural ve 11 kişide corona virüs

https://www.ntv.com.tr/spor/son-daki...O0ySGUROg_GViA
    Bu haliyle lige devam etseler kesin şampiyon olurlar [emoji3]

Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz